Хороскопът за средата на декември: месец на чудеса, уют и сбъднати мечти

Декември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)

Хороскопът за средата на Декември

Овен

Два са възможните сценарии през декември. Някои представители на знака ще усетите силен прилив на енергия, за да реализирате някаква по-мащабна и значима житейска цел. Тази енергия ще ви позволи да надграждате постигнатото в определена житейска област или да започнете да създавате нещо напълно ново. Действайте спокойно – звездните влияния през месеца ще са особено благоприятни да правите планове, да осмислите бъдещите си действия и тухла по тухла да издигате своя строеж. Други представители на знака обаче може да се почувствате блокирани в някаква ситуация и да не виждате изход от нея.

Телец

През декември ще се чувствате удовлетворени от себе си и от постигнатото през годината. При много от вас положените в миналото усилия ще бъдат възнаградени и финансово, така че ще имате възможност да започнете Новата година спокойни. Дали ще харчите, или ще спестявате е ваше решение, но като цяло ще се радвате на финансова стабилност. Всичко това обаче няма да е щастлива случайност, а резултат от вашите способности и от положения от вас труд. Ако случайно завършекът на годината не е така щастлив, тогава помислете как в бъдеще бихте могли да изкарвате повече пари – например, като инвестирате в обучение; или да отидете на работно място, където способностите ви ще бъдат по-високо оценени.

Близнаци

През декември ще сте по-натоварени и на моменти може и да ви идва в повече заради всички онези задачи, които ще трябва да свършите. Ако обаче се концентрирате, организирате се и не отлагате изпълнението на по-неприятните, но наложителни дела, ще се справите успешно с всичко. Ваш приоритет през този месец ще бъде разрешаването на финансови въпроси, които от известно време стоят на дневен ред. Ако имате финансови задължения, през този месец може да ги платите или най-малкото – да ги намалите: ще получите необходимите ви за това средства. Някои може да научите добри новини във връзка с някакво финансиране или с кредит.

Рак

През декември навярно ще сте подтикнати да вземете решение, което може да не е особено лесно изпълнимо, но пък ще е необходимо. Възможно е също да се случи събитие, което да ви повлияе силно и да ви накара да промените плановете си или да пренаредите приоритетите си. Каквото и да се случи, ще имате усещането, че някой отвън или нещо диктува какво ще става. Това хем е така, хем не точно, защото има вероятност от външния свят да бъдете подтикнати към правилна стъпка, но вие от страх досега сте отказвали да направите.

Лъв

Във ваша полза ще е, ако през декември укротите малко страстите и не се палите прекалено, когато нещо се изпречи на пътя ви или не ви е по вкуса. Ако събитията не са се стекли според очакванията ви, това не значи, че не се развиват добре – възможно е да храните нереалистични надежди или просто да сте нетърпеливи. Спрете за кратко малко, забавете темпото и вижте дали и как можете да разрешите съответния проблем. Ако пък не става, приемете положението – може да се окаже, че не е във ваш контрол.

Дева

Декември слага началото на етап, изпълнен с чудесни нови възможности за вас. Този благодатен период ще продължи през цялата следваща година, но още сега сигурно ще усетите първия полъх. Може да ви осени идея да създадете нещо ново, да срещнете музата си, да пламне нова любов, която в бъдеще да прерасне в сериозна връзка, да си намерите хоби, благодарение на което да изпълните следващите месеци с интересни преживявания. При всекиго тръпката ще е различна, но със сигурност ще има предпоставки за позитивни емоции.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg