Оксана за декември: признания в любов, подаръци и приятни спомени

Декември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (3 Votes)

Ще бъдете изкушени от промените и обещаващото бъдеще. Ще живеете в бъдещето и ще мислите за следващата година, представяйки си я по-добра от всякога преди, и така нататък. Не забравяйте обаче, че сега е декември. Има други неща, на които трябва да обърнете внимание. Не забравяйте реалността, дори ако мечтите са много съблазнителни.В този период вашата мисия е да опитате да сключите мир на всякъде.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, декември вещае интересни събития свързани с дете: раждане на бебе, рожден ден и друго важно събитие.

През този месец ще има причина да се зарадвате на успех свързани с млад човек от кръга ви роднини или приятели. Различни събития през декември, ще доведат до временно забавяне или отлагане на ваши планове или ангажименти, които ще имат връзка с някакъв вид имущество.

През този месец може да възникне спор или затруднение при изпълнението на ангажимент свързан с ваш собствен имот или с имот на роднини. Необмислени думи или обвинения ще бъдат причина да възникнат неприятности в някои семейни отношения. Подобни действия ще доведат до обида или леко охлаждане на отношенията ви. Ако тези събития са насочени конкретно към вас, постарайте се по-бързо да изчистите негативните емоции от себе си и насочете вниманието си към задаващите се Коледни и Новогодишни празници.

Нормално е през този месец да имате очаквания за покачване на доходите си или за получаване на допълнителни пари, като премия награда и други. Някои от финансовите ви отношения през този месец ще имат връзка с чужденци, работа с чуждестранна компания или роднини, които са надалеч от вас. През декември очаквайте пари от различни източници, включително такива които са извън вашето населено място.

През този месец мнозина ще планират и ще осъществят едно пътуване, като това е напълно възможно да бъде зад граница. Декември вещае спор свързан с човек, който живее извън дома ви и който трудно ще разбере вашата позиция. Не се опитвайте да убеждавате някого в неща, за които все още не преминал през нужния етап на развитие. През декември бъдете по-предпазливи с новите си познанства, тъй като някои от тези хора ще търсят познанство с вас с определена, користна цел.

През декември жените Овен ще получат приятни новини свързани с бъдещо майчинство, с бебе или друго специално събитие свързано с малко дете.

Мъжете ще прекарат голяма част от времето си в разговори с приятели, с обсъждане на интересни новини за събития от близо и далеч. Това е месец, през който ще имате възможност да научите много нови неща или да вложите повече енергия в успешното реализиране на една нова идея.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през декември ще обърнете по-голямо внимание на клюки или интриги, които засягат хора, с които имате сложни отношения или които бихте могли да наречете вашите неприятели. Би било добре да знаете, че в цялата тази информация има и голяма доза лъжа. Не се впечатлявайте от всичко и не бързайте да си правите прибързани заключения. Проверявайте по-внимателно информация, която ще получите от хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

През този месец неочаквано ще възникнат причини да отсъствате от работа или училище за ден, два или повече. Възможни са промени в работата ви свързани с Коледните или Новогодишни празници, които ще приемете негативно или като вид наказание. Във финансов план очаквано вашите разходи ще бъдат по-големи от обикновено, като причина за това ще бъдат не само празниците в края на месеца, но и други неочаквани събития.

Важна роля във финансовите ви дела ще изиграе човек от кръга ви роднини, който е роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен. През този месец ще преживеете емоционално един неуспех или друго тъжно събитие свързано с жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби. През декември ще имате повод за събиране свързано с момче или с мъж или ще посрещнете такъв човек в дома си.

През декември ще възникне отлагане или промяна в планове свързани с пътуване. Ако все пак тръгнете на път подгответе се добре за всякакви неочаквани ситуации.

Жените Телец много трудно ще реализират плановете си за декември и това определено ще повлияе на настроението им.

Мъжете Телец ще планират с голямо желание нещо, което ще има връзка с дома, в който живеят.

Близнаци

Ако сте родени pод знака на Близнаци през декември ще се зарадвате на пари, които ще получите от различни източници. В голяма степен те ще ви помогнат да приключите с някои неприятни задължения, проблеми и други важни за вас финансови дела. Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови документи от всякакъв характер.

През декември на изпитания ще бъде поставена ваша любовна връзка поради неясните, подозрителни или странни действия на вашия партньор. Възможни са здравословни проблеми свързани с вашия брачен или романтичен партньор.

През този месец ще търсите най-доброто разрешение на ваш битов или имотен проблем. Ще търсите различни начини да приключите с важни за дома ви задачи свързани с комфорта, с битова техника и други материални вещи.

През този месец ще присъствате поне на едно събиране, което ще изисква подходящ избор на подарък. Декември ще бъде специален месец за жените над 35 години, тъй като ще имат причина да преживеят задоволство или признание от свършена работа и постигнати резултати. Ще имате добро развитие на ваши семейни или професионални отношения с жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей. През този месец ще се преживее стресова ситуация свързана с момче или мъж, като това може да бъде някой от семейството ви, от кръга ви познати или приятели.

Мъжете Близнаци да се пазят от прибързани или рискови действия и решения. Като всеки месец и през декември ще има причина да сте недоволни, раздразнителни или склонни да влизате в пререкания с няколко около вас. През този месец успехите ви ще дойдат чрез вашето търпение, мълчание и изчакване естественото развитие на някои събития.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през декември ще имате повод да празнувате специално събитие в личния или любовен живот на мъж, което е ваш роднина или приятел.

През декември ще имате много повече срещи или събирания с хора предимно от кръга ви приятели. Поводите ще бъдат най-различни и ще касаят важни събития във вашия или техния живот, рожден ден за Коледни и Новогодишни празници и други. Това ще бъде благоприятен месец за създаване на нови познанства, както романтични така и професионални.

През този месец обърнете по-специално внимание на разговорите или събитията в живота на момиче или млада жена, която може да бъде ваша дъщеря, сестра, внучка или друга роднина. Наблюдавайте внимателно личния живот на собствените си деца, където може да възникне неприятно събитие вследствие на клюки или интрига от страна на жена.

През декември на мнозина ще им се наложи да преживеят някакъв вид загуба или провал, което всъщност да се окаже шанс или късмет за нещо ново в живота. След болката или разочарованието ще имате повод да се зарадвате на нещо съществено.

През декември ще имате динамична комуникация с мъж, с когото ще имате да уреждате финансови неща или документ. Покана или предложение от страна на мъж ще изисква от вас по-голямо внимание, преди да дадете своя отговор. През този месец ще ви се наложи да се погрижите за здравето на човек, който е роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

Мъжете Рак ще мога да задълбочат своя романтична връзка с партньор роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. В някои случаи дори може да направите предложение за брак или да сключите брак през този месец.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през декември ще възникне конфликт с човек или с институция, с които ще имате да уреждате някакъв финансов документ, договор или плащане. Като цяло през декември ще преминете през период на нестабилност по отношение на парите в семейния бюджет, затова бъдете предпазливи с разходите си и добре и ги планирайте добре.

През този месец ще направите важна покупка за дома си, за която сте имали желание от доста време насам. Вероятно ще използвате Коледните и Новогодишни празници, като повод да реализирате това свое желание. През този месец мнозина от вас ще бъдат ангажирани с имотни дела или с друг вид собственост, която може да бъде притежание на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През декември ще вземете участие в търсенето на изход от една неприятна ситуация свързана с инцидент или някакъв вид авария, вследствие на което ще възникнат неприятности в работата или в жилището, където живеете. Това ще бъде неблагоприятен месец за съдебни или юридически дела. Някои от хубавите преживявания през този месец ще бъдат свързани с получаването на неочаквани пари от работа, от допълнителен професионален ангажимент или чрез някаква финансова институция.

През декември ще преживеете промяна в планове свързани с пътуване, което вие или жена от семейството ви планирате да предприемете. Ако отсъствате от дома си през този месец, това ще бъде само по-приятен повод и най-вероятно заради празниците в края на месеца.

Този месец вещае различни промени в плановете на  жените Лъв, които имат някаква връзка с пътуване или с хора от друго населено място.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, декември ще ви зарадва с подарък или жест на внимание от страна на жена. Възможно е тя да е родена под знака на Козирог, Дева или Телец, но не е задължително. Едно ново познанство ще ви срещне с една странна, необичайна личност.

През този месец може да преживеете разочарование поради лъжливи обещания или напразни надежди свързани с пътуване. Едно такова събитие ще бъде изживяно много емоционално от ваша страна.

През декември ще имате възможност за по добри доходи в дома си, за балансиране на семейния бюджет, въпреки по-големите разходи около празниците. През този месец ще имате благоприятни за вас ангажименти или финансови дела с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Декември няма да бъде благоприятен месец за начало на нова любовна връзка. Възможно е да преживеете разочарование при първа любовна среща, тя да се отложи или човекът, когото чакате да не дойде.

Декември ще бъде напрегнат месец в работата ви, независимо от какво естество е тя. Ще имате определени срокове да свършите важни задачи, което ще бъде голям натиск върху вас.

През този месец може да имате грижи или притеснение свързано със здравето на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, който включително може да има кратък престой в болница. Декември ще бъде важен месец за  мъжете Дева, тъй като им предстои да вземат решение, да положат началото на нещо ново или да приключат едно съдебно дело.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg