Алена за новата седмица до 12 декември: Съдбата бди над вас

Декември

Декември е месец на смелост, доверие, личностно развитие, нови пътища и нови хора.

Това е месецът, в който Вселената ни предлага възможността да следваме мечтите си.


Ето съобщение от Вселената за вас според знака, в който сте родени за седмицата до 15 декември:

Овен - насочете вниманието си към личния си живот и кажете как се чувствате. Отидете до човека, с когото искате да бъдете, и поговорете какво ви е на сърцето. Направете първата стъпка и ще видите как всичко ще работи за вас.

Телец - Вярвайте, че всичко ще бъде наред. Доверете се на себе си. Продължавайте към мечтите си. Ти си по-близо до успеха, отколкото си мислиш. Сега просто трябва да сте търпеливи.

Близнаци - време е да затворите вратата на миналото. Декември ви предлага възможността да простите на хората, които са ви обидили, да се примирите с всичко случило се и да продължите през живота. През този месец започва нова страница и нова глава.

Рак - декември е може би най-добрият месец в годината за вас. Това е месецът, когато чувствате, че работата ви не е била напразна и че всички усилия, положени напоследък, започнаха да дават плод. Бъдете горди със себе си!

Лъв - За вас е важно да сключите мир не само с хора, които са ви обидили, но и с тези, които сте обидили. Извинете се и разрешете проблемите, в които се намирате в момента.

Дева - доверете се на себе си. Направете промяната, от която се страхувате. Без значение какво казват другите, важно е да сте щастливи. И ако искате да продължите по този път ... какво чакате?

Везни - научете се да живеете в настоящето. Научете се да бъдете благодарни за всичко, което вече сте направили. Научете се да вярвате в себе си. Научете се да обичате и приемате хората около вас за това, което са.

Скорпион - трябва да преодолеете най-големия си страх. Дойде време за придобиване на крила и най-важното - дойде време да се научим как да летим. Това е наистина специално време за вас.

Стрелец - позволете си да се ръководите от интуицията. Дори ако хората около вас ви дават добри съвети и ви казват какво да правите, този път се опитайте да обърнете специално внимание на душата си. Най-добре знае от какво се нуждаете, за да бъдете истински щастливи.

Козирог - научете се на грешки. Важно е сега да не се забивате в края на пътя, да приемете случилото се и да превърнете тази ситуация във възможност да научите урока си и да продължите напред.

Водолей - излезте от зоната си на комфорт и направете каквото искате. Достигнете целите си, борете се за това, което искате. Покажете, че имате смелостта да направите всичко възможно, за да сбъднете мечтите си.

Риби - обичайте всичко около себе си. Обичайте хората около себе си такива, каквито са, обичайте всеки ден, защото това е дар на Вселената, обичайте всеки момент. И най-важното - обичайте себе си, защото сте уникални.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот