Любовният хороскоп на Оксана за Коледната седмица: много мигове на щастие

Декември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)

В края на декември, стабилното изграждане на връзки и взаимното уважение ще бъдат на фокус. Някои представители на зодиака ще се радват на необикновени моменти.

Необвързаните ще бъдат затрупани с роднински съвети, но звездите няма да ги оставят и без възможности за нова любов. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодия Овен ще бъдат празнично настроени. Семейният уют ще ви дава топлина. Ако отскоро сте във връзка, комуникацията с близките на вашата половинка ще върви хармонично. Седмицата е празнична, затова се отдайте на забавления и приятни мигове с партньора си.

Телец

Обвързаните Телци ще се радват на хармония и романтика с любимия човек. Ще се насладите на онези моменти, в които се подготвяте за празника. Предстоящите празници ще ви помогнат да се преоткриете един друг. Това ще добави повече сигурност във връзката ви.

Близнаци

Интимният живот на родените под знака на Близнаци ще бъде повече от интересен. Друг бонус, който ще получите от звездите е финансовата сигурност, благодарение на вашата половинка. Той или тя може да получат бонус, увеличение на заплатата. Възможно е и да направите инвестиция, която да доведе до финансов растеж. Необвързаните могат да срещнат интересна личност по време на пътуване.

Рак

Празничното настроение ще ви накара да се почувствате по-обвързани с любимия човек. Дори и напоследък да сте имали неразбирателства, сега ще може да ги изгладите. Ще искате да рестартирате вашата любовна връзка. Ако се срещате с някого, то взаимоотношенията ви може да се задълбочат.

Лъв

Благодарение на Юпитер, тази седмица ще имате желанието да покажете цялата си любов на половинката. Не само с думи, но и с действия, жестове. Най-хубавото е, че това ще бъде взаимно и партньорът ви също ще ви даде цялата си обич и грижа. Насладете се на хубавите моменти.

Дева

Деви, време е да празнувате! Но не само предстоящите празници, а и любовта. Когато става дума за романтика, имате най-големия възможен космически подарък. Връзката на Слънцето с Юпитер ще ви помогне да усетите цялата тази любовна енергия. Обвързаните ще имат много мигове на щастие, а за тези от вас, които търсят любовта – огледайте се.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg