Дневен хороскоп за Коледа: отворете сърцето си за цялата любов

Декември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Дневен хороскоп за събота, 25 декември

Овен

Може би ще си зададете въпросът, кое е най-голямото ми желание през тази Коледа? Шансовете за сбъдване ще бъдат толкова много, колкото светлините по целия свят. Вие ще бъдете изключително духовно променени и това ще се отрази като благодат за семейството и всичките ви приятели. Не спирайте да мечтаете за бъдещето, защото вие сте нишката, която ще се свърже с божественото.

Телец

Всички погледи ще бъдат насочени към вас тази Коледа, така че бъдете готови, как ще се представите на масата? Работили сте усилено и напълно си заслужавате празника. Не се отказвайте от идеите си, защото си заслужават. Оформя се късметче за кариерата ви, така че може да бъдете доволни. Така или иначе ще си прекарате щастливо.

Близнаци

Въпреки че Коледата ще се чувства малко хаотична, ала това ще зависи от тръпката ви за празника. Отнасяйте се към празниците като към приключение и няма да останете разочаровани. Може да планирате всичко, което искате и отново ще се озовете някъде на неочаквано за вас място. Днес се насладете на изненадата, която ще ви отведе към едно празнично пътуване.

Рак

Всичко, което ще искате тази Коледа, е да се чувствате близки с вашите любими хора. Отворете сърцето си за цялата любов. За да получите още по-голяма романтика, трябва да поемете рискът на любовта. Признаването на чувствата ви ще бъде трансформиращ процес. Независимо дали ви е писано да изтеглете късметче от баницата, може да очаквате растеж във всяко едно отношение.

Лъв

Семейните ви отношения ще бъдат на преден план в съзнанието ви през тази Коледа. Може би е време да запечатате този празничен миг с целувка към любим човек, да сключите ангажимент с бизнес партньор или просто да задълбочите междуличностните си връзки. Истинската сделка е заделянето на качествено време за другите през тази Коледа.

Дева

Това, което ще ви бъде поднесено на празничната маса е преди всичко много коледно спокойствие. Определено ще трябва да дадете нещо повече от себе си за вашите близки. Така че време е да подадете ръка за подкрепа и подаръци. Но не забравяйте да вземете подарък за себе си тази Коледа.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg