Любовният хороскоп за 2022 г: прилив на щастие, радвайте се на всеки миг

Декември

Предстои ни много интензивна любовна година, дами и господа!

С навлизането в 2022 г. Венера - планетата на любовта и удоволствието - ще бъде ретроградна в знака на Козирог. Този интензивен транзит ще разкрие манипулациите и основните проблеми във взаимоотношенията, като за финал ще ни научи как да установяваме и поддържаме здравословни граници. Венера ще се превърне в директна на 29 януари, така че можем да очакваме нещата да се нормализират напълно до настъпването на Деня на влюбените.

Другият ни космически любовник, Марс- ще стане ретрограден от 30 октомври до края на годината. Така че през ноември и декември очаквайте някои романтични отношения да се разпаднат, а сексът да бъде малко неловък. Положителното е, че ретроградният Марс е чудесно време да се справите с потиснатия гняв, който преди това е бил замитан под килима.

Както виждате, в областта на взаимоотношенията космосът ще прояви малко строг вид любов. Въпреки това тази година ще ни донесе и едно от най-мечтаните и положителни влияния в любовта през 2022 г.

Овен

Тъй като Южният възел на Съдбата активира вашия осми дом на трансформацията, пригответе се за работа в сянка, що се отнася до взаимоотношенията, Овни! Готови сте да се отървете от старите си убеждения за партньорствата. Когато Венера навлезе във вашия знак в началото на май, ще бъдете готови за пълно пренастройване, когато става въпрос за любов и романтика. Марс, вашият планетарен управител, завършва годината в ретроградно движение, което ще доведе до двумесечен период на преоткриване на себе си.

Телец

С напредването на годината ретроградната Венера може да ви накара да се почувствате малко потиснати. Но нещата не само ще се подобрят - те ще станат доста вълнуващи! Тъй като Северният възел активира ексцентричния Уран във вашия знак, ще видите как някои от най-смелите ви постъпки ше се случат именно през 2022, когато става въпрос за запознанства и връзки. За вас привличането ще достигне кулминацията си, когато Венера навлезе във вашия знак между 28 май и 22 юни. Ако се осмелите, това ще е чудесно време да опитате някои интересни неща в спалнята - или пък да се свържете с човек, който обикновено не е от вашия тип.

Близнаци

Предстоящата година ще бъде натоварена в професионално отношение, Близнаци, така че не забравяйте да оставите място за романтиката, за да запазите здравословен баланс. Влюбената Венера посещава знака ви от 23 юни до 17 юли, което прави тези дни идеални за почивка - самостоятелна или с половинката ви. От 20 август до края на годината Марс ще бъде във вашия знак. Докато е все още директен, Марс може да ви накара да жадувате за действие - и макар че може да е забавно да излизате по срещи, ретроградното му движение (от 30 октомври) може да ви въвлече в сериозна любовна драма. Избирайте мъдро романтичните си партньори!

Рак

Обичате добрата романтика, Рак, и през 2022 г. ще се съсредоточите върху всичко, свързано с любовта! Ретроградната Венера през януари ще ви накара да преразгледате подхода си към любния си живот.  С космическите любовници - Венера и Марс - които се срещат два пъти в дома на връзките ви през февруари и март, получавате шанса да изградите любовна връзка, която ще издържи ударите на времето. До ноември се пригответе да се освободите от всички дълбоко вкоренени страхове и несигурност, които са останали, тъй като интензивният Марс става ретрограден във вашия дом на подсъзнанието.

Лъв

Ако взаимоотношенията ви са били трудни, сигурно усещате присъствието на суровия Сатурн в седмия ви дом на партньорството. Тази тенденция продължава и през 2022 г. Добрите взаимоотношения изискват усилия, така че е добре да им обърнете внимание. При това, ако дадена връзка ви се струва задушаваща, може би е най-добре да продължите напред. Използвайте съвпада между Венера и Марс на 6 март, за да разберете какво наистина искате. В края на краищата Юпитер в Риби може да ви накара да осъзнаете, че се нуждаете от човек, с когото можете да се слеете на

Дева

Любовта ви очаква с нетърпение през тази година. Юпитер благославя вашия седми дом на партньорството и сбъдва мечти. Отбележете в календара си седмицата от 12 април като невероятно време да преминете на следващо ниво в отношенията си или дори да срещнете някого, който би бил идеален за вас. На 6 март също така получавате красиво сливане на космическите любовници - Венера и Марс - във вашия пети дом. Вие сте заета пчеличка и трудолюбива работничка, но през следващата година ще получите повече от живота, когато посветите повече от времето си на романтиката, свързването и забавлението!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот