Хороскопът до 29.01: получавате от космоса щастие за цялата година

Януари
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

Получавате от космоса импулс за цялата година, който после ще се реализира като повишена инициатива, пробивна способност.

Овен
 В живота на Овена има знаменателно събитие - Звездните влияния работят за вас следващите дни. И какво от това, ще попитате вие? При Овните те и така са все "до тавана", а сега вече стигат до краен предел. Така че излитайте смело, но се застраховайте, за да не се разбиете. Обективните събития в живота ви също ще бъдат сякаш "отвързани", но не забравяйте, че можете да ги управлявате и не бързайте да свалите отговорността за случващото се от себе си. За тези кратки месеци Овенът трябва да набележи главната си цел и според възможностите си да прецени колко е висока летвата, която иска стремително и бързо да преодолее. През тази седмица вашата активност по-мощно ще се прояви в колектива, в обществения и професионален живот. Изявявайте се. Най-благоприятните дни за това са понеделник и събота.

ТЕЛЕЦ
 Периодът на Водолея за вас означава кулминация на вашата лична година (от рождения ви ден). Какво сте постигнали, как се чувствате на поредния връх или сте в дупка? Да се надяваме, че събитията и вашите собствени усещания ще бъдат позитивни. Вашата обществена роля през февруари трябва да бъде активна. Не се крийте, не се занимавайте само с лични и семейни нужди. Вие сте на върха на живота си и не позволявайте никому да ви избута или да ви унижи. Ситуации на съперничество може да има само при онези, които не са на мястото си или не са достатъчно стабилни в сравнително новата си социална роля. Всички, които са се разположили в своята социална ниша, просто работят много, самоутвърждавайки се и реализирайки себе си. В този смисъл обърнете внимание на благоприятните дни - понеделник и събота. Конфликтният ден с неудобни събития е сряда. Сравнете, направете своите изводи за бъдещето. В личен план се появява повече радост и склонности към "номера", които обикновено не са характерни за вас.

БЛИЗНАЦИ
Периодът на Водолея за вас е благоприятен, призовава ви към пътешествия, повишаване на образованието и личния авторитет. Използвайте това през целия февруари, най-малкото общувайте в интернет. Рекламата, ако е необходимо, сработва много силно. В същото време през цялата трета десетдневка ва януари вие сте ограничени по отношение на повишения контрол отвън или предвид тънката ви банкова сметка. Трудностите засягат не само непълнолетните и неработещите съпруги, живеещи със средствата на главата на семейството, но и онези, които оперират с безналични сметки или изплащат кредити. Бъдете практични и дисциплинирани във всичко толкова, колкото е необходимо. Във вторник всички подобни проблеми са така очевидни, че вие лесно можете да установите и оцените в каква степен сте притеснени финансово. И да се приспособите, тъй като никакви трагедии не се предвиждат. Ограничението на развлеченията са една напълно разумна мярка.

РАК
Енергетиката на околното пространство съвсем не за всички Раци изглежда благоприятно: всичко е стремително, всичко е ориентирано към сметка, бързина и екипност. Вашата чувствителна натура неволно иска да се уедини, да изчака, за да види до какво ще доведе всичко това и какво означава лично за вас. За тази цел и служи преходният за вас период на Водолея. Това е време за психилогическа пренастройка, време за реална преориентация. Действително бързането е вредно, дори ако около вас всички се втурват и започват да бързат нанякъде. Имате всички шансове да изберете удобния момент и да пробиете: да получите повишение, да промените посоката на своята дейност с нещо по-успешно, ново. Пробвайте тези възможности в понеделник и в петък. Това са най-благоприятните дни през тази седмица. А четвъртък е спокоен и безопасен ден.

ЛЪВ
За вас сега най-важно от всичко става благополучието и неблагополучието на вашите близки и финансово зависими отношения. Едни се проверяват на здравина и справедливост, други се разрушават, трети - се създават. Вие, безусловно управлявате този процес, макар че динамиката в него по-често внася "втората страна". Прекрасното време за целеустремено създаване на нужните ви форми на отношения ще продължи през целия февруари. Ще успеете да направите много, ако имате желание. В сряда семейната атмосфера може да се сгъсти и това означава, че е необходимо да уредите правата и задълженията с някого от близките удома. От началото на седмицата и до юни пред вас широко се отварят вратите - напред и нагоре - ако искаш пътешествай, ако искаш върви във висшите слоеве на обществото. Да влязат през вратите обаче не е дадено на всички, това е нещо индивидуално. Но опитайте се: който хлопа, ще му се отвори. През тази седмица опитайте се да почукате в петък след обяд. Засега повече шансове имат юлските Лъвове, а в края на март и началото на април шансовете ще бъдат максимални за всички Лъвове. Дерзайте, не си изпускайте момента на късмета. А и по-добре ще бъде да си изясните предварително какво точно разбирате под късмет. Искайте, надявайте се!

ДЕВА
 Главната задача през тази седмица е по най-разумен и скромен начин да се отнесете към битовите и неежедневни финансови въпроси. През цялата трета десетдневка в тази вързка може да се сблъсквате с дребни и по-големи проблеми. Не се тревожете, но и не изпускайте от поглед дребните разминавания и тъпчене на едно място, когато става дума за безналични средства, финансови документи. Дори придобивките през този период не са толкова сполучливи, както ви се иска. Разходите за развлечения отложете за март. Децата могат да станат предмет на вашите особени грижи, отделете им повишено внимание. На служителите и наемните професионалисти през целия февруари им предстои да работят много, в което ще се убедите още в самото начало на тази седмица. Задължително ще се появи допълнителна работа, ангажименти. Или и вие самите ще ги намерите още в понеделник. През почивните дни в семейството се случват позитивни събития. Няма смисъл да бягате от дома си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg