Хороскопът за последната седмица на януари: време за прекрасни моменти...

Януари
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.42 (6 Votes)

  Хороскоп до 29 януари:


ОВЕН
 Продължава периодът на социална активност: според своите възможности вие се стремите да играете активна социална и професионална роля, да отстоявате своето положение по един или друг начин. Утвърждаването в социален аспект ще продължава доста дълго, през тази седмица обаче вие сте малко пасивни. Обстоятелствата не дават повод "за борба и победа" и вие не демонстрирате явно своята борбеност, а трупате енергия. Кратък изблик на емоции ще си позволите във вторник вечер. Това по-скоро ще бъде възмущение или строгост по отношение на близки хора. В петък нивото на вашата работоспособност за кратко време ще се повиши. То ще бъде продиктувано от чисто лични мотиви, свързани с вашето благополучие. В резултат на това ще купите нещо или ще получите някакъв доход. По този начин, на позитивния социален фон през тази седмица, вие ще останете доста пасивни.

ТЕЛЕЦ
Вие се стремите да задържите постигнатото и да издигнете своето положение в обществото. През тази седмица явно ви търсят и сте доста нужни. По-силните ви дипломатически способности ви позволяват да хармонизирате отношенията си с ръководството, да установите тесни взаимоотношения с делови партньор. Не е изключено дори в съпружеските отношения сега да са особено силни финансовите мотиви или стремежът към власт. Предприемачите ще работят със солидни финанси и ще бъдат готови да сключат много важна сделка. Към края на седмицата възниква необходимост от стриктна икономия, заем или просто ви обзема стиснатост. През почивните дни приятелските и романтичните отношения, които в началото на седмицата са били толкова интензивни, се усложняват или стават формални. С други думи, животът през тази седмица ще ви се стори наситен и разнообразен. А точно това е, което ви трябва.

БЛИЗНАЦИ
 Повишена е потребността ви от социална значимост. Най-добрият начин да се проявите е, ако генерирате нови идеи и предложения. Първите три дни на седмицата са най-плодотворни: попадате на добри хора, постъпват изгодни предложения, завързват се перспективни познанства. Разширявайте кръгозора си и кръга на общуване по всички достъпни ви начини. Това скоро ще ви потрябва. Късмет ще имат студенти, юристи и преподаватели. Пътуването в началото на седмицата се подрежда като по масло. Отношенията вътре в семейството са основани на пълно взаимно доверие и дружба. Най-хубавият ден за седмицата е сряда. Вие лесно се адаптирате към всяко обкръжение и решавате цял спектър от задачи. Към края на седмицата се натъквате на обективни препятствия, хармонията се нарушава. Ще се наложи да изчакате до понеделник, за да я урегулирате окончателно.

РАК
 В понеделник денят се подрежда не така, както сте разчитали, възниква непредвидена ситуация, която за известно време ви изважда от равновесие. Във вторник също не си струва да разчитате на леко и позитивно развитие на събитията, а вечерта натрупаното недоволство и умора ще се излее върху близките у дома. Това обаче са все още текущи дреболии. През тази седмица няма да има ситуации, които да ви тревожат силно. В сряда и четвъртък мъжете ще могат да поправят съществено настроението си, общувайки с приятни жени, а жените, купувайки си нова дреха и радвайки се на хубавата си прическа. В събота бъдете внимателни с парите, не вземайте и не давайте заем. В неделя ще се чувствате много добре, постарайте се да повдигнете тонуса си като прекарате време на чист въздух. Могат да ви попречат само мързел и излишества.

ЛЪВ
 Вземете си таймаут, за да се вгледате в променящата се ситуация. Изпълнявайки само най-необходимата работа, вие се готвите за скок, който ще направите през следващата седмица. Именно тогава ще можете да използвате благоприятния момент и да влезете в един много позитивен период. А сега подготвяйте ситуацията за изпълнението на своите перспективни планове и желания. Ще настъпи период, благоприятен за повишаване в длъжност, за сключване на перспективен договор, дори за сключване на брак. Всичко, което ще правите през тази седмица, трябва да бъде подготовка за реализация на тези възможности през следващата седмица. Най-благоприятни за вас дни на седмицата - вторник, сряда, петък и неделя. Четвъртък е най-подходящ за изпълнение на женски капризи и грижи за външния вид. 

ДЕВА
 Седмицата започва с показателно събитие, засягащо вашите съпружески или важни делови отношения. Вгледайте се в дребните неща - точно каква непредвидена ситуация възниква, води ли тя до възникване или разрушаване на отношенията. За един ден нищо няма да се случи, но след месец-два от искрата ще се възроди пламък и тази тема ще стане много актуална. В бита и на работното място първата половина на седмицата е по-спокойна от втората. В началото на седмицата вие имате възможност да помогнете на родителите си или да получите нещо от тях, което съществено ще ви помогне. Благоприятни възможности могат да възникнат във всяка друга сфера на живота, не отблъсквайте участието на добри хора в живота ви. Към края на седмицата се сблъсквате с някакво реално затруднение или затруднение в душевен план. Пазете здравето и нервите си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg