Седмичен любовен хороскоп: сърцето ви ще се потопи в цялата си нежност и любов

Април

Седмичен любовен хороскоп  до 2 април:

ОВЕН
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица непременно трябва да се възползвате от възможността да реализирате плановете, касаещи отношенията ви с любимия човек. Забравете всички неприятности, помнете само доброто и бъдете уверени, че всичко ще се случи по желания от вас начин. Ако напоследък изпитвате топли чувства към отдавнашен познат, време е да ги споделите. Проявете повече активност и инициатива. Повярвайте в силите си и ще успеете!

ТЕЛЕЦ
 През настоящата седмица вашата негативна настройка може да заблуди любимия човек. Постарайте се да не огорчавате и разстройвате партньора си за нищо и нека знае, че лошото ви настроение няма нищо общо с него. Отдавна се наслаждавате на уединение и тишина? Тези дни отново се появява възможността да почувствате непреодолимата сила на страстта. Готови ли сте за цялостно обновяване? Само не смесвайте приятелството с флирт, любов и сериозни отношения!

БЛИЗНАЦИ
 През настоящата седмица за вас всичко се случва удивително лесно, благодарение на което вие най-сетне ще се заемете с важните неща, които отдавна отлагате. Опитайте да заразите с целеустремеността си и любимия човек, тъй като заедно ще се справите много по-бързо. Тези дни вие определено печелите симпатиите на противоположния пол. Не отказвайте срещите с нови и интересни за вас хора! Всъщност, с течение на времето, някои връзки ще се превърнат в изключително приятелски отношения. Но е напълно възможно една от тях да прерасне в силна и истинска  любов.

РАК
 Ако изгаряте от желание да тествате силата на чувствата на любимия човек – добре, възползвайте се от шанса. Но бъдете внимателни! Тези дни опитайте да не упорствате и честно признайте своите грешки. Това ще ви помогне да намерите разумен компромис, особено ако се доверите на интуицията. Не се безпокойте без причина! Повярвайте, с подкрепата на партньора, непременно ще постигнете успех! Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица вие вече сте готови за нова връзка, така че, ако ви споходи мисълта за нов роман, не я прогонвайте, а просто я изпълнете с живот!

ЛЪВ
 През настоящата седмица, романтичните приключения, подготвени ви от Звездите, ще оставят в сърцето и съзнанието ви наистина незабравими впечатления. Тези дни човекът до вас ви дарява с цялата си нежност и любов. Отвърнете на чувствата му с присъщия ви плам. Нека знае колко е важна за вас, е вашата връзка. Все още сте сами? Не се съмнявайте, това съвсем скоро ще се промени. Просто повярвайте и бъдете сигурни, че щастието няма да закъснее!

ДЕВА
 Напоследък вие и вашият партньор твърде много работите и отделяте прекалено малко време един за друг. Постарайте се тези дни да прекарате възможно най-дълго заедно. Вие заслужавате почивка, така че заемете се с нещо приятно и лесно. Насладете се на часовете, изпълнени с нежност и романтика. Обичайте и бъдете обичани! Ако все още сте сами, не отказвайте нови запознанства. Според вашия любовен хороскоп именно през настоящата седмица е напълно възможно да срещнете човека от своите мечти!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот