Любовен хороскоп до 16 април: съдбата ви дарява с щастие и любов

Април

Любовен хороскоп до 16 април:

ОВЕН
 Според вашия любовен хороскоп тази  седмица ви обещава нови измерения на връзката с любимия човек. Нещо несъществено може да породи недоразумения, ако реакциите ви са прекалено емоционални. Необходимият баланс в отношенията се постига лесно, стига да не се вторачвате в недостатъците, а ги приемете като нещо забавно. Вашето излъчване е невероятно и ако сте свободни от ангажименти, следващите дни обещават много шансове за нови запознанства, а защо не и романтична връзка.

ТЕЛЕЦ
 Настоящата седмица обещава осъществяване на дълго отлагани планове. Освободете се от миналото и тръгнете смело напред. Любимият човек ще ви подкрепи, дори да изпитвате съмнения в себе си. Вашата смелост е някъде тук, потърсете я и признайте своите чувства, щастието трябва да се преследва. Когато търсите сродна душа, не подминавайте хората, които срещате през тези дни. Не разчитайте само на повърхностни впечатления, уредете си още няколко срещи.

БЛИЗНАЦИ
 Според вашия любовен хороскоп през следващите дни вие вероятно трябва да разберете какво чувствате. Ако имате сериозни намерения към настоящия си партньор, осъзнайте оправдават ли се всичките ви очаквания. Моментът е подходящ за ново начало или преминаване на ново ниво. Вашият оптимизъм е заразителен и той ви прави душата на компанията. Затова, ако все още сте сами, обърнете внимание на хората от своето обкръжение. Някой жадува за вашето внимание, но в целия шум наоколо е трудно да бъде забелязан. Не пропускайте знаците на Съдбата!

РАК
 Седмицата носи успех за всичко, което сте замислили съвместно с партньора. Не заобикаляйте дребните проблеми, когато въпросът опира до личното пространство. Съгласието би трябвало да се постига с взаимен компромис, без никой да се чувства ощетен. Според вашия любовен хороскоп тези дни обещават удивителни възможности, стига да не се затваряте в себе си. Бъдете открити в чувствата и намеренията, романтиката се носи във въздуха около вас и осъществяването на мечтите ви е близо.

ЛЪВ
 Настоящата седмица ви провокира да демонстрирате най-съкровеното, което таите в душата си. Любимият човек няма да остане безучастен и хармонията ще се възцари във вашата връзка. Насладете се на щастливото спокойствие и помислете за кратко пътешествие. Ореолът на тайнственост, който ви обгръща, несъмнено предизвиква любопитни погледи. Ако вие сте готови за сериозна връзка, освободете се притесненията и използвайте появилата се възможност за нови срещи и романтични преживявания.

ДЕВА
 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица състоянието на духа ви е неустойчиво. Отправете поглед в душата си и намерете какво ви тежи. Може би причината не в любимия човек? Направете усилие и осъзнайте последиците от своите действия. Не всичко се развива според очакванията, но следващия път ще се справите по-добре. Сега е моментът за преоценка и ако сте сами, не се оставяйте на течението. Открийте качествата, заради които Съдбата всеки път ви дарява с възможности и се огледайте в очите на околните. Струва си да опитате!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот