Хороскоп за седмицата до 01.05: съдбата носи любов

Април

Хороскопът за настоящата седмица до 01.05:

ОВЕН 21.03 – 20.04

Несигурност!

Седмицата за теб започва със странно чувство за несигурност. Ще ти бъде абсолютно непонятно, какво те очаква в бъдеще, какво да очакваш и как да постъпиш, как да направиш правилния избор. Тази несигурност от една страна открива за теб нови възможности, а от друга плаши. От средата на седмицата са възможни събития, които може сериозно да те разстроят и да те накарат да се оттеглиш от света, дълбоко в себе си, да се заемеш със самопознание. Но последните дни от седмицата ще бъдат успешни за теб, особено в случаите, където се изисква упоритост и решителност.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Внимавай в действията си!

Може би смяташ, че винаги се държиш честно и правилно по отношение на другите хора, че действията ти имат ясна и обоснована мотивация, но това не е така. През тази седмица по-често ще действаш в полза на собствените си желания, не мислейки за другите хора. Основната ти задача сега е да разбереш и коригираш действията си, за да избегнеш различни нежелани събития, които ще се развият около теб и може да те измъчат и отнемат всичките ти сили.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Енергия!

За теб тази седмица ще бъде много успешна, особено в тези сфери от живота, където трябва да проявяваш активност и настойчивост. Добре ще вървят делата, свързани с финанси и други материални ценности, и когато създаваш нещо със собствените си ръце. Ще имаш достатъчно енергия в себе си и тя няма да отиде напразно, а ще придобие напълно реална форма, а това може значително ще подобри твоето положение. Добре ще се развиват делата и в сферата на романтиката, възможни са нови запознанства, лек флирт, романтични срещи.

РАК 22.06 – 23.07

Контакти и комуникация!

Любовни приключения може да нарушат плановете ти. В изблик на чувства, ще се наложи да преосмислиш ежедневието си през тази седмица, но от друга страна, малко спонтанност ще ти позволи да се разсееш и да откриеш нещо ново за себе си. Големият брой контакти и комуникация по време на тази седмица ще ти позволи да установиш отношения с други хора, да получиш нова и полезна информация, само не планирай неща, изискващи повишено внимание и постоянство.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Вземи се в ръце!

През този период ще получаваш огромно удоволствие от всичко, което правиш и ще споделяш радостта си с околните. В средата на седмицата очаквай изблик на романтични чувства, не към конкретен обект, а към всички хора - пристъп на любов към цялото човечество. Седмицата ще бъде много щастлива за теб, единственият риск ще бъде да не прекалиш с удоволствията и да забравиш за всичко останало.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Спонтанна критичност!

В теб ще се появи склонност да действаш съвсем спонтанно и да даваш на хората съвети, да решаваш кой е прав и кой крив, да даваш оценки, макар и да не си наясно с ситуацията. Разбира се, такъв подход никой няма да оцени и затова конфликтите могат сериозно да се влошат, ще има липса на разбиране от другата страна, а в някои случаи и открита борба. Това не е най-подходящото време за решаване на делови или лични проблеми. Това не означава, че абсолютно нищо не можеш да правиш, може да си правиш изводи лично за себе си, но не си струва да ги разгласяваш на други хора.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот