Подробният и невероятно точен седмичен хороскоп, ден по ден до 1 април!

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Подробният и невероятно точен седмичен хороскоп, ден по ден до 1 април!

ОВЕН
През първите дни на седмицата все още се запазва рискът да попаднете в неприятни ситуации на пътя, в транспорта или да се скарате с роднини. Трудно управлявате ситуацията. В четвъртък животът все пак ще се подчини и ще стане управляем. Хората на интелектуалния труд се сблъскват с нещо непонятно в работата си, нещо почти мистично. При решаването на задачата ще ви помогне изобретателност и нестандартен подход. Същото е и в бита. Ако развитието на събитията ви хвърля в задънена улица, търсете изход в неочаквана посока. Има възможност да се освободите от някои житейски ограничения. Например, някой ще бъде изписан от болницата, друг ще получи възможност да се изкаже публично. Работещите в сферата на обслужването, търговията ще попаднат в нестандартни ситуации. Малцина ще са в състояние да манипулират скритата информация, всичко изплува наяве, дори душевните ви тайни. Ако нещо не ви харесва, в сряда ще имате възможност леко да поправите ситуацията.

ТЕЛЕЦ
Завършва период, в който сте усещали задоволство от себе си и вниманието на околните. Това не означава, че сега никой няма да ви обръща внимание, съвсем не, но върховата точка на вашето обаяние вече е отминала. Надявам се, че за последния месец вие сте извлекли полза от това. Продължава времето на харчене без задръжки. Но и тук е налице нов полъх - вие вече можете активно да си осигурявате прехраната чрез интелектуален труд и посредническа дейност. Спонтанните, неочаквани за самите вас постъпки в четвъртък вече се поддават на контрол. Ако през зимата в живота ви е имало кризи, сега те са довели до ново финансово състояние и емоционална нагласа. В следващата половин година това състояние се стабилизира. Успешните ви дни са вторник и неделя.

БЛИЗНАЦИ
Нека не ви подвеждат лесно и бързо решаваните въпроси, собствената ви пъргавина и активност. Идва логичният завършек на това. Динамиката на живота и събитията се забавя и и тръгва назад. Още в четвъртък работата ще започне да се бави, отношенията ще изискват качествено друг подход. Мнозина ще се чувстват, сякаш бягайки, са се спънали. Ето, уж нещо вече е в ръката ви, а се оказва, че държите изплъзващата ви се пустота. Не се разстройвайте, просто не сте успели да се поместите в благоприятния период. До края на седмицата можете смело да си вземете отпуск или ще ви се наложи да се ровите в нещата от последните дни, да търсите и намирате грешки, пробивайки непробиваеми стени, възникнали изведнъж и отникъде. Възможно е в четвъртък да сте в лошо настроение. Това е естествено, постарайте се да си вземете свободен ден, а вечерта се отдайте на почивка. 

РАК
Всичко, което се е случило с вас през миналата седмица, значително и не толкова, ще осъзнаете едва в понеделник и вторник. През тези дни настроението ви е хубаво, работите ви вървят, в семейството ви има топлина и спокойствие, което значи, че в последно време сте си поставяли правилните цели и сте ги изпълнявали успешно. Мнозина ще почувстват най-накрая радост от професионалните си успехи. Някому дори могат да предложат повишение. Ако началото на седмицата тръгне с лошо настроение и самочувствие, това е знак, че при вас не всичко е наред по отношение на вашия избор на място в живота и обществото. Така чрез дреболии, в отделни дни Съдбата ви го подсказва. Чуйте я. Малък семеен или служебен конфликт в понеделник ще покаже слабото ви място, което се нуждае от спешно закърпване. Похвала и най-дребен успех ще са пък отлична оценка за изминалото полугодие. Както и преди критерий за вашия социален успех и личностна зрелост ще бъде решението да поемете отговорност не само за себе си, но и за още някого. Например, да се ожените (омъжите), да родите дете.

ЛЪВ
Дните ви ще бъдат благополучни, прекарани в грижи за децата, реализирайки себе си в кариерата и посещавайки събирания по интереси. В сряда финансовото ви положение леко се коригира в положителна посока, или поне на вас така ще ви се струва. През почивните дни ще можете да си позволите да прекарате прекрасно времето си без грижи за насъщния и без да се товарите с домашни проблеми. Мнозина от вас ще прекарат седмицата или само почивните дни извън дома си, в интересно пътуване. Не пропускайте да го направите, защото скоро няма да можете да го направите толкова лесно и просто, през април ще възникнат досадни спънки.

ДЕВА
  От понеделник до четвъртък ще съумеете много успешно и благополучно да се справите с ангажиментите си. След това всичко замира и се стопират дори всекидневните ви дейности. Няма смисъл да се преодоляват препятствия, ако е възможно отложете нещата, които текат вяло. Личните ви взаимоотношения са топли и непринудени. Индикатор, че те са успешни, ще станат дребни събития в събота. Трябва да се погрижите брачният или деловия ви партньор да стане в близко време източник на сили, положителни емоции и материална помощ. На много от вас в последно време им се налага да се занимават с финансови документи. Това може да е свързано с вашата професия или с личните ви ангажименти. През тази седмица се постарайте да приключите с тях. Защото през април в този план могат да възникнат досадни спънки, да излезат наяве недовършени неща и грешки. Ще се наложи отново и отново да се връщате към същото през целия месец. 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg