Любовен хороскоп за средата на април: сбъднат сън, сбъдната любов

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Според вашия любовен хороскоп  ви очаква невиждана вълна от романтични чувства и нежност. Дали това е от пролетта, или е от настроението ви...

Овен
 Дайте свобода на пролетта, заселила се в сърцето ви! Постарайте се да прекарвате възможно най-много време с любимия човек. Доверете му най-съкровените си тайни, той ще разбере и ще ви помогне, ако е необходимо. Двамата заедно вие можете да възвърнете предишната хармония и комфорт в отношенията си. Бъдете уверени, че няма и за миг да съжалявате за това! Според вашия любовен хороскоп новите приятели ще ви изненадват приятно през цялата седмица, отговорете им с взаимност. Удоволствието, което ще получите от общуването и прекрасните и незабравими емоции, сега са нещото, от което се нуждаете най-много!

Телец
 Според вашия любовен хороскоп вниманието, което ви отделят представителите на противоположния пол е дори повече от нормалното. Постарайте се да запазите спокойствие и здрав разум! Въпреки че, ако наистина жадувате за горещи приключения с нови приятели, пътят ви е открит за всякакви начинания. Тези дни неоснователната ревност на любимия човек започва да избледнява, така че най-сетне можете да въздъхнете с облекчение. И не се тревожете, ако той ви поставя нереални изисквания. До уикенда ситуацията се променя към много по-добро!

Близнаци
 Отношения  с любимия човек укрепват с всеки изминал ден, постарайте се да не пропуснете това прекрасно усещане за хармония и разбирателство. Прекарайте повече време заедно и се насладете един на друг, както на първата среща. Тези дни са изпълнени с чудеса и ярки запомнящи се приключения. Новата сериозна връзка не ще ви кара да чакате дълго, ако правилно прецените своите сили и партньора срещу себе си. Всъщност, всичко зависи единствено от самите вас!

Рак
 Едва ли настоящата седмица е от най-успешните за любовта ви. Тези дни вие определено сте прекалено раздразнителни и избухливи, и само ако промените своето настроение, можете да избегнете нежеланите недоразумения. Дали искате това или не, решението е само ваше. Все още сте сами? Не се съмнявайте, съвсем скоро ще ви забележат! Вашето щастливо време наближава! Малко скромност, малко търпение и целия свят ще е в ръцете ви!

Лъв
 Според вашия любовен хороскоп периода е  богат на събития и нови запознанства. И не се учудвайте, ако в едно от тях намерите за себе си неочаквано спокойствие и комфорт. Този човек може да обогати живота ви с вълна от емоции и чувства! Позволете му! С партньора преживявате труден период? Не се отчайвайте, съвсем скоро всичко се променя и то към много по-добро. Разбира се, това не е лесно, но в една връзка едва ли нещо може да се нарече лесно. Повярвайте в себе си и в чувствата на любимия човек, и до уикенда, всички недоразумения ще бъдат минало!

Дева
 Много от вашите желания е съдено да се сбъднат. Любовта ви с любимия човек се развива и пред очите ви всичко, което очаквате се превръща в реалност. Не пропускайте шанса за важни решения и промени. Предстоящата романтична среща, ето кое тревожи душата ви. Вие сте влюбени! Обърнете внимание на своята външност, тъй като тя определено играе важна роля в началото на нова връзка. Положителна или отрицателна – всичко зависи от това, на какви жертви сте способни!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg