Любовният хороскоп за последната седмица на април: вълна от нежност и красота

Април

Любовният хороскоп за последната седмица на април:

Овен

Последната седмица на април няма да е особено подходяща за романтика. Някои представители на зодиака може да имат желанието да се впуснат в любовен роман с приятел. От една страна, вероятно бихте искали да изследвате взаимната химия и смятате, че вашият приятел също го прави. Въпреки това може да възникне объркване и той или тя да се отдръпне.

До недоразумения в любовния ви живот ще доведат Марс и Сатурн. Седмицата може да е леко объркана и за тези, които имат сериозна връзка. Затова не бързайте на този етап в действията.

Телец

Любовта е навсякъде за вас тази седмица, Телци. Положителната промяна може да усетите още във вторник. Има вероятност някои от мечтите ви свързани с любовта да се реализират. Необвързаните представители на зодията ще имат много романтични възможности. Романтика ще има и за онези от вас, които са във връзка. Насладете се на моментите с любимия човек.

Близнаци

Последните дни на април може да не ви носят особено удовлетворение по отношение на любовта. Енергията на тези планетите може да се почувства като пълен блокаж на оптимистичното ви мислене. Не обръщайте внимание на временния неуспех. Понякога забавянията ни носят много повече след време от това, което сме желали. Не попадайте в плен на негативни мисли, а бъдете позитивни.

Рак

Месецът завършва динамично в любовта за вас, Раци. Ако сте обвързани с любимия човек може да имате финансова криза или разочароваща интимна среща в началото на седмицата. Марс и Сатурн ще направят точна връзка в областта на вашата карта, която е свързана със споделените ресурси. Това разположение на планетите може да ви накара да се чувствате по-малко удовлетворени.

Направете всичко възможно да не влизате в спорове и просто продължете напред. Ако сте необвързани, може да има нова романтична възможност пред вас, стига да сте готови да разширите хоризонтите си и да помислите за среща с някого, който не е обичайният ви тип. Може да бъдете много приятно изненадани.

Лъв

Не така задоволяваща ще се окаже любовта за Лъвовете в първите дни на седмицата. Обвързаните представители на зодията може да попаднат в ситуация, която може толкова да ги разгневи, че да решат да зарежат всичко. Бъдете търпеливи, защото нещата ще се развият в положителна посока, дори и да не мислите така. Необвързаните Лъвове може да потънат в меланхолия, а не бива. Погрижете се за себе си, бъдете отворени за любовта.

Дева

Венера ще ви даде допълнителна подкрепа и динамика на отношенията. Обвързаните Деви може да очакват повече лекота и хармония с половинката си. Самотните също ще се радват на благоприятен любовен сезон. Някои може и да срещнат сродната си душа.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот