Седмичният хороскоп на Алена: енергиите на любовта и романтиката силно са ви обгърнали

май
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В един момент може да се окажете в ситуация, в която просто ще ви се качат на главата. Стеснете кръга на тези, на които ще окажете помощ до хора, които наистина са заслужили този жест.

Овен

През новата седмица е добре да не реагирате прекалено емоционално на исканията от страна на началниците ви. Прекалените емоции сега няма да са ви от полза. Най-добре намерете дипломатичен начин да представите исканията си и да постигнете целите си. Най-много трябва да се пазите от спорове във вторник. Тогава избягвайте да посещавате непознати и тъмни места. Края на седмицата ще получите първите плодове от вашите усилия. Почивните дни посветете изцяло на личния живот и на партньор ви.

Телец

През тази седмица ви очакват сериозни разногласия с вашите партньори и колеги. Напълно възможно е да ги преодолеете, така че всички страни да са доволни и да получат своето. Въпросите, които ви предстои да решите във вторник няма да търпят отлагане имайте го предвид. Ще получите много внимание и загриженост от страна на любимите ви хора. Постарайте се да отвърне то със същото, а може и повече. Седмицата не е подходяща за смяна на местоживеенето. Помислете за възможността да разплатите с дълговете си.

Близнаци
Сега не е време за сериозни равносметки анализ. Започвате нов период, към който ще трябва да се ангажирате много бързо. Каквото сте разбрали досега - това е. В емоционален план може да се чувствате прекалено напрегнати. Опитайте се да не си изкарвате нервите на близките ви хора, защото тяхната подкрепа сте от съществено значение за вас. В средата на седмицата не си позволявайте големи закъснения, това може да навреди сериозно на вашия имидж. Последните дни на периода са подходящи за уреждането на проблеми в личните отношения.

Рак

През тази седмица се заемете с вашето здраве. Ако Отдавна не сте правили своите профилактични прегледи но отлагайте повече. Също така, ако имате притеснения споделете с вашия лекар какво ви тревожи. В средата на седмицата намерете време, което да посветите на общуване с ваш близък приятел. Ако имате деца посветете почивните дни изцяло на тях.

Лъв

Това не е време за единоборство. Всичко което сте замислили ще се случи по-добре ако имате верен приятел в себе си или колеги, в чийто професионализъм сте убедени. Вашите постижения няма да останат незабелязани и някои представители на зодията може да очакват предложение за повишение. В средата на седмицата наблегнете на решаването на лични проблеми. Не позволявайте задълбочаване на неразбирателствата. Сега те ще се разрешат много по-лесно, отколкото да ги оставите до отлежават във времето.

Дева

Освободете се от вашите притеснения, за да може да продължите напред и да разгърнете изцяло вашата ресурси. Страховете може да ви спират на всяка крачка, а нямате време за губене. Освен прекалени притеснения нямате реална причина, поради която да се съмнявате във вашите възможности. Сряда може да се окаже Вашият победен ден. Края на седмицата посветете на личните си отношения и бъдете по-благосклонни към вашите близки. Подарете си незабравим уикенд сред природата.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg