Седмичен любовен хороскоп: незабравими и пълни с щастие мигове

май

Хороскопът до 14 май

ОВЕН
 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица във вас се пробужда желание да жертвате своето време и амбиции заради любимия човек. Ако сте загубили духовна връзка с партньора си, но желаете да промените това, направете го! Помирението ще бъде лесно, ако оставите настрана старите обиди и ненужните претенции. А за всички, отношенията на които са благополучни, настъпва период на блаженство и сближаване. Ако все още нямат сериозна връзка вие най-накрая успявате да решите личностните си проблеми. Тези дни топлите и близки отношения с нов възлюбен ви карат да повярвате в себе си и да се почувствате неотразими.

ТЕЛЕЦ
 Тази седмица може да ви донесе прозрение. Старайте се да избегнете вземането на окончателни решения, просто ги отложете с няколко дни. Вие сте разочаровани от любимия човек? Не забравяйте, че ако имате неприятел, той може да пречи на вашата връзка. Така че не вярвайте на чуждите думи. Преди да поискате обяснение, трябва да обмислите всичко достатъчно добре и спокойно да го обсъдите със своя партньор. Гледате на света по различен начин и се радвате  дори на малките неща, край които преди сте преминавали без дори да ги забележите, какво се е случило? Има едно просто обяснение – вие сте влюбени.

БЛИЗНАЦИ
 През настоящата седмица отношения достигат фазата, когато с любимия човек забравяте за отговорности и условности. Пълно съгласие и нежна любов очакват тези двойки, които отдавна са заедно. Сериозните отношения и силните чувства също могат периодично да се оживяват и да даряват нови усещания! Споделете един с друг своите емоции, щастие и радост. Ако все още нямате сериозна връзка въпреки моралните принципи,  можете да започнете служебен роман. Готовността да давате и получавате любов, ви помага да ощастливите човека, когото сте пожелали.

РАК
 Ако във връзката ви любовта е все още силна, но има нещо, което помрачава отношенията, според вашия любовен хороскоп настоящата седмица е подходяща за решаване на тези проблеми. Може би сте твърде предпазливи и искате да се запази привичното, но сега всичко трябва да се промени. Не отдалечавайте момента на общата радост от разрешаване на ситуацията. Укрепвайте и променяйте връзката си постепенно, почти незабележимо. А всички вие, които все още сте сами, приемете съвета на Звездите. Премахнете ограниченията и не възпирайте околните. Отворете се за удоволствията и ярките впечатления, и късметът със сигурност ще ви споходи.

ЛЪВ
 Ако вече имате връзка, но между вас и любимия човек пламъкът на  чувствата е отслабнал, текущата седмица ви предоставя възможност да промените ситуацията. Съобразявайте  се с желанията на партньора и се дръжте, както на първата среща. И не помисляйте да налагате волята си! Все още търсите сродна душа? Тези дни можете да намерите своята истинска любов. Може би това е човекът, който отдавна е близо до вас, но вие го виждате с нови очи.

ДЕВА
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица вие сте готови да поставите на първо място любовта и чувствата. И тази смела стъпка ви кара да повярвате в невъзможното. А чувството за идилия и емоционално единение е наистина невероятно. Ако имате продължителна връзка, помислете за причините, които не позволяват преминаване към следващото ниво. Може би единствено собствената неудовлетвореност и негативното отношение към света ви държат далеч от щастието.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот