Хороскопът за май: време за любов и щастие

май
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Хороскопът за май:

Овен

През май ще усетите подтик към разширение и развитие. Може внезапно да ви осени идея и веднага да се впуснете да я осъществите или вниманието ви да бъде изцяло заето от някаква дългосрочна цел. Каквото и да се върти в главата ви, то ще ви изпълва с плам и ентусиазъм и няма да ви свърта на едно място. Ще усетите това влияние най-силно през втората половина на месеца, когато ще бъдете много енергични, но и доста импулсивни. Наистина, май бележи началото на един позитивен едногодишен период за вас, в който можете успешно да се разгърнете и да развиете идеите си. Във ваша полза е обаче точно сега да не прибързвате и да не хуквате напред към първото нещо, което ви дойде наум.


Телец

Май е месец на големи възможности за вас, но трябва да бъдете и много внимателни, защото и рисковете от прибързани действия и грешни решения са доста големи. У много представители на знака ще узрее решението за промяна. Те ще осъзнаят, че повече не могат да карат по стария начин и трябва спешно да сменят курса. Това означава да се държат по нов начин или да тръгнат в друга посока. Нуждата да промените нещо и то кардинално е напълно обоснована в този момент, но бъдете внимателни, защото има риск емоциите силно да ви заслепят и да не постъпите по най-удачния начин. Например вместо да промените правилата на играта в дадени отношения, вие да избухнете срещу човека и да стане пълна бъркотия.

Близнаци

През май ще се справите много по-лесно с малките неразбории, които може да възникнат, ако не бързате за никъде и действате по-бавно и по-спокойно. Периодът не е подходящ да стартирате важни начинания, особено ако изискват по-активна комуникация с други хора. Вземането на решения също ще бъде затруднено, защото ще ви липсва необходимата информация, а и някак ще имате чувството, че всичко се случва по-бавно и с повече усилия. Просто изчакайте – през юни ще ви бъде по-леко. През май обаче е подходящо да се концентрирате и да направите пренареждане на задачите, плановете и приоритетите си.

Рак

През май ще се почувствате като внезапно събудени за нови преживявания. Това може да се прояви по различни начини – като повик да експериментирате, да се захванете с нова дейност, да излезете от затлачена ситуация. Някои дори ще осъзнаят, че имат нужда от развитие на работното място и ще започнат да се оглеждат или за нова работа, или за някакво обучение, което да им послужи. В други случаи събуждането може да е и като ритник – нещо внезапно да ви извади от зоната на комфорт и да ви подскаже, че е време за промяна. Ако усетите смелост в себе си, която преди ви е липсвала, или ви окрили нова идея, значи сте напълно в синхрон с планетните влияния.

Лъв

Май е интересен месец за вашия знак с това, че от една страна ще бъде изпълнен с нови възможности и ще зададе напълно нова посока. От друга страна обаче, може да има и предизвикателства под формата на неочаквани изненади и нестабилност. За да се справите с тях и да оползотворите възможностите, е препоръчително да забавите темпото и да не се палите толкова на това, което ви провокира. Ако в някаква сфера от живота ви има несигурност и дори хаос, просто изчакайте. Не взимайте решения под влияния на силни страсти или силен гняв – когато сте по-спокойни, ще мислите по-трезво и тогава ще можете с разум и ясна преценка да определите какво да отстраните и какво да реформирате, така че да ви служи по-добре в бъдеще.

Дева

През май разрешаването на служебни въпроси ще става по-бавно и на моменти може да ви се струва, че сте спрели на едно място. Това важи с пълна сила за случаи, когато очаквате отговор от институция – ще се забави повече от предвиденото. Не се ядосвайте и гледайте по-леко на нещата – просто е нужно повече време, за да се задвижи процедурата и да получите съответния документ. Възможно е също да имате неразбирателства с шефове и колеги. Тъй като енергията на периода не предразполага към търпение, сигурно ще бъдете по-изнервени на моменти, но това е в реда на нещата. Дори да се опитате да проведете разговор с въпросите хора, пак може да не стигнете до разбирателство.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg