Любовен хороскоп до 3 юни: щастие огрява вашето сърце

май
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Пролетта цъфти, слънцето грее, а ретроградният Меркурий официално се завърна в града. От 10 май до 3 юни Меркурий ще се движи в обратна посока през знаците Близнаци и Телец, като ще обърка всякакви неща, свързани с общуването.

Меркурий прекарва първата половина от ретроградния си ход в родния си знак Близнаци, който управлява комуникацията, така че се пазете да не кажете нещо, което не искате да кажете на романтична среща или да изтълкувате погрешно съобщение от партньора. Това може да доведе до разочарования и недоразумения, а по време на ретрограден Меркурий, опасността е остро завишена.

На 24 май планетата на страстта Марс ще последва Венера в Овен, като засилва мотивацията ни да преследваме желанията си. Енергията на този огнен знак обича да се движи бързо - но ретроградният Меркурий е време за забавяне на темпото и преглед на състоянието ни. Ще трябва да смекчим горещината на тези планети с допълнителна ретроградна предпазливост, съзнателност и грижа.Овен

Комуникацията при вас е особено трудна по време на тази ретроградна фаза, и когато става въпрос за любов, това може да доведе до объркващи недоразумения или спорове за най-малкото. Вместо да приемате по-импулсивните си инстинкти, бъдете особено съвестни по отношение на думите, които избирате, и тона, който използвате, когато изразявате мнението си. Изслушването е също толкова важно, колкото и споделянето, когато става въпрос за взаимоотношенията ви.Телец

Тази ретроградност ще окаже голямо влияние върху вас и вашите ценности, затова е важно да успеете да направите място за тези размисли във взаимоотношенията си. Важно е да прецените личните си цели и да се уверите, че получавате това, което заслужавате от живота, така че използвайте тази ретроградност, за да прецените докъде сте стигнали в любовта. Бъдете сигурни, че посвещавате енергията си на връзки, които си заслужават времето ви и ви подкрепят да станете човекът, който искате да бъдете.


Близнаци

Меркурий е вашата управляваща планета и ще прекара първата половина от тази ретроградна фаза във вашия знак - така че можете да сте сигурни, че ще усетите ефектите му по осезаем начин. Преразглеждате какво искате от любовта и живота, като същевременно се свързвате с личните си цели, така че не се страхувайте да се откъснете за известно време от романтиката, за да се съсредоточите върху развиването на това, което е важно за вас в дългосрочен план.


Рак

В живота ви може да се завърнат стари контакти от професионалния ви живот или хора от социални кръгове,  в които вече не сте. Но е възможно този път да видите тези познати лица в различна и по-любопитна светлина. Флиртът също не е изключен. Не се пазете от искрите, които възникват в рамките на приятелствата или професионалната ви мрежа от познанства, но не забравяйте да отделите достатъчно време, за да се занимавате и с дългосрочните си цели, вместо да бързате.


Лъв

Комуникацията в професионалния ви живот и в приятелските ви отношения може да се обърка по време на този обратен ход на Меркурий, така че може да се наложи да посредничите в драмата в социалния ви кръг или да потушите някои пожари на работното място. Ако тези разсейващи фактори отнемат време и енергия от любовния ви живот, информирайте допълнително вашият/ите партньор/и за това, което ангажира вниманието ви. Уверете се, че е ясно, че отсрещната страна няма вина и че наистина могат да обвинят ретроградността.


Дева

Въпреки че логистичните проблеми в работата могат да зачестят по време на тази ретроградна фаза, това не трябва да пречи на любовния ви живот. Можете да смекчите разочарованието си, като си припомните приключенията, които сте имали с партньора си, или пък дали имате шанс да възродите стара любов. Спомнете си за нещата, които са ви карали да се вълнувате от любовта в миналото, и отделете време да преоткриете страстите си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg