Седмичен любовен хороскоп на нашият астролог: дошъл е вашият ред да бъдете щастливи

Юни
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

 През настоящата седмица звездите са ви подготвили много натоварени дни. А дали ще са положителни емоциите, зависи единствено от вас. Това време е особено подходящо за...

Овен
 Според вашия любовен хороскоп, може би през тази седмица в отношенията с партньора ви настъпват не особено лесни времена. Ако се чувствате объркани, останете за кратко сами и опитайте да разберете какво точно очаквате лично вие от връзката ви. Не забравяйте, че всички трудности са временни и в крайна сметка нещата се подрежда почти от само себе си, просто трябва да го искам за реално. Сега е най-доброто време за нови запознанства, тъй като вашата инициатива се отразява на противоположния пол повече от положително. Така че, не пропускайте този невероятен шанс!

Телец
 Според вашия любовен хороскоп, през тази седмица е добре да прекарате възможно най-дълго с любимия човек, но не прекалявайте, оставете му и лично време. В началото на периода е желателно да избягвате решаването на сериозни въпроси, оставете ги за уикенда.  А с новите запознанства бъдете внимателни, не разчитайте на първото впечатление, то може да бъде подвеждащо. Преди да се сближите, опитайте да опознаете по-отблизо този, който ви е впечатлил.

Близнаци
 Настоящата седмица ви подготвя много изненади, най-вече приятни. Напълно възможно е през тези дни мечтите ви да се превърнат в реалност. Но не очаквайте любимият човек да направи всичко, вие също трябва да проявите инициатива. Новите запознанства може да се окажат доста успешна, опитайте се да обърнете внимание на малко познатите ви хора от вашето обкръжение. Сега някои от тях се представят пред вас в нова, благоприятна светлина.

Рак
 През тази седмица вашият партньор ви изненадва с вниманието си. Опитайте да му отговорите с взаимност, тъй като в противен случай неговият ентусиазъм може бързо да отслабне. Така че, отдайте се изцяло на желанието си да обичате и да бъдете обичани.  Ако в момента търсите ново запознанство, налага се да направите немалко усилия, но си заслужава. Не пропускайте своя шанс!

Лъв
 Според вашия любовен хороскоп, през текущата седмица в отношенията с любимия човек настъпва така дългоочакваното спокойствие. Отпуснете се и му позволете да се погрижи за вас. Вие го заслужавате, повече от всеки друг. През уикенда не са изключени купони и всякакви други непланирани развлечения. Тези дни не избързвайте с новите запознанства. По-добре е сега да изчакате малко, тъй като съвсем скоро се появява човекът от вашите мечти.  

Дева
 През тази седмица не изпадайте в униние и се опитайте да запази спокойствие в отношенията с любимия човек. Дори всичко сега да не се развива така гладко, бъдете сигурни, че ако се постараете, това няма да остане незабелязано от партньора ви. Все пак не давайте необмислени и неизпълними обещания, тъй като те могат да доведат до ограничаване на вашата свобода. През настоящия период вие изглеждате ослепително в очите на противоположния пол. Въпреки това, опитайте да не приемате всички ухажвания, а подходете към тях избирателно.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg