Дневен хороскоп за четвъртък - 25 април: сблъсквате се с проблем от миналото или ще срещнете някаква съпротива

v

Дневен хороскоп за четвъртък - 25 април!

Овен
Днес вниманието ви ще бъде заето от финансови въпроси. Захванете се сериозно с разрешаването им и направете каквото можете. Но, ако се почувствате безсилни, тъй като изходът от ситуацията зависи от външни фактори, не бъдете прекалено настоятелни – оставете въпроса отворен. През днешния ден не давайте пари назаем.

Телец
Днес ще имате успех в дейности, които изискват повече работа и концентрация – включително ако трябва да запаметите информация, да научите нещо ново или да извършите изследване в някаква област. Ключът за успех е да се задълбочите в работата и да бъдете упорити – оттам нататък всичко ще става от само себе си.

Близнаци
Днес ще бъдете по-емоционални и дори има риск да решите, че определена ситуация е по-трудна отколкото всъщност е. Не правете нещо, което може да застраши вас, хората около вас или връзката ви с любимия човек. Не наказвайте нито себе си, нито околните.

Рак
Днес опитите да се налагате над другите и да ги убеждавате да постъпват както на вас ви изнася  ще ви носят повече вреда отколкото полза. Не губете време и енергия да манипулирате околните – ако искате нещо или имате мнение по даден въпрос, бъдете искрени.

Лъв
Днес е по-добре да заложите на сигурното и да не поемате никакви рискове. Оставете събитията да следват собственото си темпо – ако сте прекалено напористи, ще срещнете съпротива и ще се подразните. Не се пренапрягайте – и физически, и психически, защото ще се отрази зле на здравето ви.

Дева
Днес концентрацияга ви ще бъде много добра, така че може спокойно да се заемете с рутинни и по-практични задачи, чието изпълнение не търпи отлагане. Отношенията ви ще бъдат хармонични, освен ако в обкръжението ви не присъства човек, който по някакъв начин се възползва от вас – в този случай е възможно да се чувствате по-напрегнати и изнервени.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот