Луната в хороскопа

   При това разположение вие имате нужда от приобщаване към вселенските ценности, към изкуството и вярата. Изключително силните ви емоции и въображение могат да ви помогнат да изявите всичките си таланти, но съществува риск, ако не го направите да се окажете жертва на собствените си илюзии и да попаднете в плен на алкохола или опиатите.

Прочети още: Луна в Риби

    При това разположение на Луната вие се нуждаете от свобода и независимост. Новото и авангардното, нестандартното и политиката ще ви привличат повече от обичайното. За вас ще е определящо да намерите начин да се изявите като новатори и независими.

Прочети още: Луна във Водолей

   Когато Луната попадне в най-интензивния и емоционален знак, не може да се очаква спокойствие. Въпреки, че шансовете ви да се справите са големи, ще се наложи да преминете през доста драматични ситуации.

Прочети още: Луна в Скорпион

   Това е най-неподходящият знак за Луната, тъй като емоционалната стабилност се постига едва, когато се заеме някой сериозен административен пост, когато се реализира или когато кариерата ви вече е факт. Често чувството ви на отговорност ще ви създава повече пречки, отколкото предимства.

Прочети още: Луна в Козирог

   С Луна във Везни вие ще се нуждаете от партньорства, пари и красиви неща повече от всички останали. Макар и не много удачно с това разположение на Луната вие няма да намерите спокойствие, докато не направите подходящ бизнес или докато не намерите подходящия партньор.

Прочети още: Луна във Везни

    Независимо, че това не е най-адекватният знак за Луната, в този случаи са налице много възможности за популярност на индивида. С това вие ще имате нужда от разширяване на мирогледа, от високо образование, владеене на чужди езици и опознаване на света.

Прочети още: Луна в Стрелец

    Когато Луната попадне в знака на „скромността и анализа” това, от което ще имате нужда за да се чувствате билни и удобно, е материална сигурност, добра работа и здраве. При това положение активността ви ще е голяма и ЛЕСНО ще намирате вашето място в различни групи и съсловия.

Прочети още: Луна в Дева

Още статии ...

Астрошепот