Луна в Козирог

Луната в хороскопа

   Това е най-неподходящият знак за Луната, тъй като емоционалната стабилност се постига едва, когато се заеме някой сериозен административен пост, когато се реализира или когато кариерата ви вече е факт. Често чувството ви на отговорност ще ви създава повече пречки, отколкото предимства.

     
       Това, от което ще се нуждаете за да постигнете удовлетворение са рационални и солидни обществени резултати. Несъответствията в домашните дела и критични събития в семейството, от което произхождате при това положение са най-вероятни. За да избегнете неприятната страна на тази ситуация е необходимо да отделите основното си време за обществена реализация, и дори да жертвате собствените си емоции в полза на другите.
       Много често домът не е най-приятното място и затова истинско удовлетворение се постига на работното място. Ако обаче вие съумеете да поемате отговорност и да я разпределяте правилно, много вероятно е да се окажете във висшата администрация или в някоя стабилна и влиятелна структура. За да разберете как можете да задоволявате подсъзнателните си нужди, прочетете описанието на характеристиките на знака Козирог.
     
      Майката е основен фактор, който ще ви насочи към познаване на вашата роля в обществото и ще ви тласне към кариера, дори това да не е по най-хармоничния начин, за да избегнете неприятните ситуации в дома си трябва да формирате в себе си отговорност към брачния партньор да се научите да се грижите за домашните.
      Разберете от тук, къде в хороскопа се намира вашата Луна

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот