Месечният хороскоп за септември за зодия Козирог

Месечен хороскоп

Много силна е деловата ви дейност. Успявате да овладеете различните настроения, да проучите това, което ви интересува, да получите информация, засягаща вашата професионална област и да използвате наученото в практиката си.

Имате проблем с човек от семейството си.Бъдете внимателни по време на командировки. Не особено млада жена от път нарочно ви дава неправилните съвети, които ви тласкат към рискове.

Пазете се от ваш колега, който е по-възрастен и се опитва непрекъснато да ви дава съвети. Заради него може да вземете грешно решение. Мислете самостоятелно. Стойте настрана от всичко, което носи рискове. Може неочаквано, под натиск, да се наложи да пътувате в чужбина.

За съжаление пътуването няма да е добре подготвено и няма да донесе очакваните резултати. Макар че няма да има голяма полза от него, вие създавате контакти, които могат да са от полза след време.

Направете пълен разчет на финансовите си средства. Не вземайте кредити точно сега.

Постарайте се да обясните на съдружниците си плановете си за бъдещата дейност. Така може да ги привлечете на своя страна и няма да сте сами. Необвързаните може да направят едно познанство, което да ги очарова и да премине в нежна любов.

В началото плаха, тя заема все повече място в сърцето ви, докато не решите, че е дошъл мигът на истината и предложите брак.

Имате сложни ситуации, които се дължат и на самите вас. Флиртовете и многобройните авантюри, колкото и да са били несериозни, оказват влиянието си. Не бива да залагате на земен знак.

Необходима е раздяла с човек, които ви е лъгал в личния ви живот. Решете се и прекрачете този праг. Вероятно можете да решите окончателно и сложен въпрос, свързан с човек от вашето семейство.

Възможно е да се отнася до дете или до млад човек, който е на прага да зареже образованието си или да поеме по неподходящ за него път. Напоследък контактите с близките ви са доста напрегнати и това затруднява всички около вас.

Не бива да се оправдавате със заетост. Не става дума само за време, а и за намиране на общ език. Ако не успеете да нормализирате отношенията в семейството и дома си, може да имате чувството, че се борите на два фронта и това ви изтощава допълнително. Бъдете по-често сред природата и с приятели.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот