Как да бъдем желани и привлекателни за мъжете

Тя и Той
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

  Да сте привлекателна вкъщи и да проявявате свенливост, когато трябва, са първите условия да бъдете привлекателна и да поддържате свежестта в сексуалните отношения.

  Ние често се гласим пред огледалото
  Ние често се гласим пред огледалото, преди да излезе навън, а вкъщи пред своите мъже ходим небрежни. Рано или късно такова неуважение към собствения мъж се превръща в крах на отношения. Домашното облекло трябва да бъде красиво и стегнато. Искайте същото и от партньора си.

Гледайте да не забравяте по рафтовете в банята вещи от личната ви хигиена
Гледайте да не забравяте по рафтовете в банята вещи от личната ви хигиена и затваряйте вратата на тоалетната, когато я ползвате. Разхвърляното използвано бельо, както и други според вас прояви на доверие, могат да убият всяко, дори и най-силното влечение. В същата степен това важи и за мъжете.

Престанете с оплакванията
Да, на кой друг да разкажете за проблемите си, ако не на любимия си. Първоначално той ще ви изслуша, посъветва и утеши. Но не го превръщайте в гъба, която поема ежедневните ви оплаквания. Потърсете алтернативни отдушници – други теми, отидете на кино или театър. Едно бурно обсъждане на видяното или чутото е прекрасна алтернатива на разговора за тежкия живот.

Научите се да прощавате на любимия си
Изкоренете също навика да помните обидите. Няма по-лошо нещо от това да легнете с човек, който някога казал еди какво си, не поздравил майки ви преди две години, забравил за годишнината ми. С такъв товар в главата си няма как да получите удоволствие от общуването. Научите се да прощавате или пък поговорете с любимия си. Повечето мъже изобщо не влагат в постъпките значението, което вие му придавате.

Осигурете жизнено пространство
И накрая осигурете жизнено пространство. Въпросът за спането в различни легла води до мисълта, че съпрузите вече не се обичат. Но в семействата на аристократите е било нормално разделното спане. Това се е правило с една цел – запазване на жизненото пространство. Пробвайте разделното спане и тогава ще се убедите, че фразата "Не мога без теб" ще се превърне във фразата "Мога без теб, но не искам".

източник: www.zajenata.bgСледете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg