9 женски емоции, които мъжете смятат за лудост

Тя и Той
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

 Мъжете не разбират някои женски емоции. Или по-скоро тези емоции ги карат да си мислят, че сме луди.

Така си е. Със сигурност не разбират симптомите на ПМС, които ни карат да откачаме, но де да беше само това.


Когато жената не се чувства красива


Нещо, което изкарва мъжа от кожата му, е моментът, в който жената изпада в това състояние – всички други са по-красиви от нея, а тя е грозна, дебела, с лоша кожа, с коса на клечки, с начупени нокти и такива едни. Хайде, момичета, всички сме изпадали в това състояние. Но докато някои дами успяват да си позамълчат и да си изживеят дупката тихомълком, някои просто имат нужда да мрънкат и да се жалват.


ПМС


Зрелите мъже знаят какво ни се случва всеки месец и това е, което ни прави истински емоционални чудовища. Но това не пречи да ни гледат с очи като палачинки, когато наистина се държим като луди. В същото време пък ние ще продължаваме да обвиняваме цикъла си за емоционалните дупки. Това е.


Дивата страна на жената


Всяка жена стига до момент, в който иска да се освободи от ограниченията и просто да прави това, което ѝ се прави. Дали ще танцува по бельо или ще пее с цяло гърло, дали ще скочи с бънджи или ще замине за Чили сама, няма значение как, но със сигурност всички си имаме този миг, в който „избухваме“ и отричаме наличието на каквито и да било „спирачки“.


Завист към другите жени


Може и да сме супер самоуверени и напълно сигурни в това, че сме уникални, и все пак ще се намери жена, на която мъничко да завидим за нещо. Няма значение какво е, но се случва да ни минат мисли от рода на „защо тя, а не аз“.


Ревност към момчетата


Точно така, понякога ревнуваме от неговите приятели. Колкото и свободомислеща да е една жена, много по-често се получава така, че си мисли защо той предпочита да излезе с момчетата, вместо да прекарва всяка секунда с нея.


Сълзите


Момчетата си мислят, че жените плачат твърде често. Затова обаче винаги си има причина, нали. Дали ще е ПМС или нещо друго, но причина има.


Сълзите в резултат на алкохол


Е, да, и това се случва на доста жени. Да се разплачат като реакции на някоя и друга чашка вино в повече не е нещо нетипично за жените, но със сигурност кара мъжете да си мислят, че са леко смахнати.


Философстването


И подобно на избухването, може да се случи жената да изпадне в онова състояние, в което я вълнува вечният въпрос „какъв е смисълът на живота“. Това обикновено се случва, когато е стигнала до момента на въпроса „какво правя с живота си“.


Когато всичко ни пречи


Понякога жената има нужда просто да се оттегли в мислите си – точно в този момент никой в полезрението ѝ не ѝ е симпатичен, в това число и половинката.

източник: www.beu.bg

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg