Най-глупавите мъжки оправдания за раздяла

Тя и Той

Хващаме се на бас, че сте чували поне едно от тези оправдания. И макар че в мига, в който осъзнавате, че пичът по който толкова сте си падали, къса с вас, сте изпаднали в шок, малко по-късно бързичко осъзнавате колко нелепи са били думите му.

Въпреки че и ние, и те, всички знаем, че тези оправдания са пълни глупости, силният пол продължава да ги използва. Може би така е по-лесно?


1. Причината не е в теб, а в мен


Абсолютното клише. Вероятно всяка втора раздяла започва с тези думи. Явно той си мисли, че вие падате от Луната и съвсем наивно ще му повярвате, че нещата се решават толкова лесно – сори, бейби, аз съм голям проблем и понеже ме е грижа за теб, най-добре да си тръгна. Ок, прав ти път!


2. Просто не съм създаден за дългосрочна връзка


А да го беше казал още на първата среща, м? Този господин явно определя себе си като твърде сложна личност, която просто не може да има в живота си само една жена. В крайна сметка сложната личност си има и твърде много изисквания, които не могат да бъдат покрити от една единствена жена.


3. Не искам да те нараня, както нараних други момичета


Това звучи малко като по-горното. И сякаш казва "Не, аз искам да те нараня много, като те разкарам!". Тези думи бихме ги приписали на абсолютния нарцис. Който на всичкото отгоре няма против да вметне в такъв момент и факта, че преди вас е имало доста момичета. Най-добрият лек срещу този нарцис е да направите каквото и другите момичета са направили за негово съжаление – да спрете да мислите за него.


4. Нещата просто са малко особени точно сега


И утре, и другиден. Може би той наистина е по средата на сериозна промяна. Но половинките са и за това – за да преминеш през трудното и особеното заедно с тях. Ако той ви отблъсква, защото изживява нещо, значи просто не е избрал вас, това е истината. Но в крайна сметка това оправдание е просто удобната глупост, с която той ще се изниже по чорапи.


5. Трябва да се фокусирам върху актьорската си кариера/музиката си


Истинските творци наистина страдат за изкуството си. Би трябвало обаче да споделят тези свои страдания с най-близкия си човек. Ако чувствата и желанието му към вас са истински, работата му не трябва да е оправдание за раздяла. Но уви, случва се.

източник: www.beu.bg

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот