Пет неща, с които жените отблъскват мъжете

Тя и Той

Проучване сочи, че жените могат да отблъснат мъжкото внимание с  няколко детайлa във външността и в поведението си.

 
Интересно е, че различни дадености като дълги крака и апетитна фигура отстъпват, ако допускаме ето тези 5 неща.

Прекалено ярък грим

Напластени сенки , в комбинация с ярко червило, прекалено нарисувани вежди, повече крем, наистина не изглеждат добре.  Това не се харесва на господата, които предпочитат дамата до тях да ползва умерено любимата козметика. 

Оскъдно облекло

Късата пола и непремерено разголените части от тялото не задържат мъжките погледи за повече от няколко часа. Вниманието обаче е сигурно, ако красивата дама съумее да изглежда привлекателно, даже с джинси и семпла туника.

Високият говор

Господата предпочитат да са заобиколени от истински дами, ведри, весели, но да знаят как да се държат в обществото. Ако маниерно и обичайно бърборим гръмогласно, мъжете ще намират начин да отбягват компанията ни.

Клюките

Може и да ви изтърпят, но мъжете не обичат да слушат как с часове клюкарите или заплитате интриги. Дори ще засилите съмненията му, че даже да не е около вас, присъства в клюкарските занимания.

Лъжата

Не лъжете, ако искате да запазите доброто отношение.  И вие не бихте имали доверие и не бихте желали компанията на хора, които ползват лъжата, докато общуват с Вас.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот