4 знаци, показващи че починал любим човек е близо до вас и ви пази

Тя и Той

Загубата на любим човек е едно от най-болезнените неща, които могат да ни се случат. Въпреки че тях физически вече ги няма, те все още могат да бъдат близо до нас от време на време.


Ето 4 знаци, които показват, че любимият човек все още е в близост до вас :


Можете да го помиришете – Когато духът на любим човек е близо, той може да се прояви в редица начини.


Един от най-разпространените е ароматът. Това може да бъде миризмата на тютюн за лула или парфюм, или дори миризмата на любимите ви храни. Обърнете внимание. Това е съобщение, което е изпратено директно до вас от вашия починал любим човек.

Те се появяват в сънищата ви – Това е един от най-често срещаните начини, по които духовете взаимодействат с нас. Нашетоподсъзнание е по-отворено към света на духовете.

Сънищата, в които осъществявате контакт с починали хора са много по-реалистична от обикновените. Обърнете внимание на това, което те ви казват. То може да е важно съобщение касаещо живота и съдбата ви.

Вашите предмети изчезват – Звучи глупаво, но само защото те са мъртви, не означава, че са загубили желанието си да си направят шега с вас. Смейте се и се забавлявайте заедно с тях. Радвайте се! Те се опитват да ви покажат, че са близо до вас.


Необичайни мисли – Това може да е знак, че вашите близки са все още с вас. Ако имате чувството, че сте подвластни на чужда мисъл, особено, ако тя предизвиква вътрешен монолог във вас, това трябва да ви подскаже, че контактувате с ваш починал близък. Заслушайте се! Вероятно посланието е важно за вас.

източник: www.zajenata.bg

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот