Изповед на една жена: Бях в брак и спах с 12 неизвестни мъже

Тя и Той

Още когато се запознала със Скот, той и признал, че не планира да има деца в живота си, а само няколко години по-късно си направил вазектомия, така че Робин още повече се депресирала.


С годините, Робин осъзнава, че не иска да умре бездетна и с беден сексуален живот, така избира странен сексуален експеримент.

След 18 години брак, тази журналистка осъзнава, че има нужда от по-голяма тръпка. За своите приключения, тя пише в мемоарите си, а наскоро споделя и с читателите.

Всичко започва, когато си поставя 12-месечно предизвикателство, в което трябва да спи с 12 различни, непознати мъже. Това, което е най-странно, че нейният съпруг Скот я подкрепил в това начинание и в замисъла за отворен брак.

"Имах нужда от прелъстяване и сексуално привличане. Преминава през криза и не се чувствах жена."

Робин и Скот наели апартаменти, в които живели през седмицата и имали сексуални отношения с непознати, а почивните дни прекарвали заедно. И двамата можели да спят с когото си поискат, а единственото правило било да използват предпазни средства.

Робин отишла толкова далеч, че дори пуснала обява в интернет: Аз съм 44-годишна професионалистка, образована и привлекателна жена, която се намира в отворен брак и си търся мъж между 35 и 50 години, който ще ми помогне да намеря сексуалността. Мъжът трябва да бъде дискретен, интелигентен и вещ в комуникацията, както и в леглото.

Освен уменията, Робин спазвала своето правило, че не може да се вижда с един и същи мъж повече от 3 пъти, за да не се привърже.

Само 24 часа след като пуснала обявата, й отговорили 23 мъже.

Робин приела няколко оферти, включително и един 23-годишен мъж. Първият мъж, когото допуснала в това приключение, бил 40-годишен адвокат, а 30-годишният Алън й казал, че е "страхотна" в леглото.

В края на експеримента Робин спала с 12 мъже.

Нейният съпруг Скот също 6 месеца спал с други жени, но бракът им се разпаднал, когато един от мъжете, с които е била Робин се върнал в живота й.

Скоро отново се впуснала в интимни ласки с него, след което се влюбила. Сега води моногамна връзка със същия мъж, а съпругът й Скот също има нова партньорка.

източник: www.zajenata.bg

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот