Зодии и характер - Овен

Зодии и характер

     Това е силно положение за индивида, защото дава гаранция, че осъзнаването може да бъде постигнато след като се следват личните импулси, формира се самосъзнание стремящо се към изява и доминиране.

     
    Независимо в коя област на живота решите да се изявите, вие ще го правите по един непримирим начин. Ще търсите победа на всяка цена и едва ли лесно ще бъдете сломени. Борбеността и куражът, смелостта и стремежът към утвърждаване на всяка цел са качествата, с които ще се отличавате.
   Вие можете да постигнете ясно осъзнаване за себе си като водите непрекъснато битки с другите, като се съревновавате и всеки път, когато побеждавате, вие ще се стремите към усъвършенстване. Много подходящи зони за вас са всички области, в които е необходимо да се демонстрира силна воля, да се подхожда новаторски и пионерски. За вас е добре да сте винаги първи и затова избирайте сферите, в които другите не са постигнали оптимални резултати. Но дори и да са, вие няма да се отказвате лесно, защото оптимизма, който притежавате ще ви дава убеденост, че вие ще се справите по-добре. Спорта, полицията, военните, лидерството, хирургията, шофьорската професия, работата с метали, водачеството и всяка работа, която гарантира вашата самостоятелност и минимална зависимост от другите е подходяща за вас.
     
    Колкото повече се стремите към самостоятелност и се налага демонстрация на воля и сила, толкова по-вероятно е вие да постигнете необходимото осъзнаване за собствената си самоличност.
    Основната задача на индивида със Слънце в Овен е да постигне осъзнаване, като дефинира идентичността си. Като основни рискове за тази позиция на Слънцето могат да се посочат прибързаността, агресивността, нетърпимостта към другото мнение и желанието непременно да се постигне надмощие.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот