Зодии и характер - Телец

Зодии и характер

    При това положение на Слънцето, осъзнаването се постига, когато се търси материализация на желанията и притежание на материални ценности. Формира се съзнание привързващо към материалните форми.

     
     Това положение е много адекватно поради естеството на светския живот. Лесно им е на телците да се адаптират в ежедневието, защото това е тяхната естествена задача. В стремежа си да притежават, те лесно осъзнават метафизичните връзки и поради това са отговорни и загрижени за стабилността си. Разбира се не са предпазени от всички обрати, които другите приживяват, но поради тяхната стабилност, устойчивост и търпение, ще съумеят да преодоляват неприятностите.
    Слънцето в Телец дава съзнание, привързващо се към материалните форми. Практичност, стремеж към удобство, артистичност, добър глас, миролюбие, любов към лукса, здраво тяло, желание за развлечения, но и алчност, и инат.
   Сферите в които може да се постигне оптимална изява и съответно, най-лесно да се постигне осъзнаване, са финансовата сфера или естетиката и изкуството, като крайният резултат винаги е материализиран.
     
   Слънце в Телец дава умения, подходящи за финансистите, козметици, фризьори, певци, художници и всичко необходимо за бърз оборот и възвръщано на инвестициите. Налице е риск да се развие алчност, инат, неотстъпчивост и да се пренебрегне артистичния талант. Прекалената привързаност и желание за обсебване, могат да попречат да се търси изява на личните качества, а често това да се подхожда меркантилно.
   Основната задача на индивида със Слънце в Телец е да постигне осъзнаване, като се стреми да материализира желанията си, търсейки финансова стабилност.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот