Алена за първата седмица на май: Насладете се на всяка капка любов

май
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

Седмичен хороскоп до 8 май:

Овен

Сега не е времето да предявявате претенции. Дръжте нервите си на повод. Излишната ви нападателност може да стане причина за създаването на неприятни ситуации, които да създадат напрежение там, където е било спокойно. От това нямате необходимост, нито полза. Не горете мостовете зад себе си. Всичко може да се оправи с една добра дума и жест. Така ще получите много повече, отколкото сте си мечтали. Погрижете се за здравето си. От доброто ви физическо състояние зависи и настроението ви.

Телец

Седмицата ще ви подари лекота и забавления, но трябва да сте в перфектна форма. Не пестете сили, тъй като ви се предоставя възможност да се докажете в работата и да се издигнете на едно следващо по-високо ниво. Най-подходящият ден за водене на преговори за подобряване на условията и повишаване на заплатата е сряда. В четвъртък шансът ще е на ваша страна, затова за този ден оставете най-рисковите операции. В петък не се отпускайте пред предстоящите почивни дни. На обяд може да възникне заплетена ситуация, която вие ще трябва да разрешите със собствени сили. Събота и неделя обаче изключете телефона и компютъра и прекарайте дните сред природата. Щe имате нужда от голяма презареждане.

Близнаци

Новата седмица ще ви поднесе необходимостта от това да направите някои изводи. Теглете чертата, обобщете наученото и постигнатото, затворете страницата и започнете нова книга. Пред вас се отварят отлични перспективи и възможности и ще е грехота да ги пропуснете. В сряда може да бъдете провокирани да споделите нещо много лично. Вие няма да имате нищо против, но се опитайте да не разкривате тайни за интимния ви живот. Нямате гаранция, че казано от вас ще остане тайна. Последният работен ден ще ви донесе много приятни изненади още от сутринта. Не сваляйте усмивката от лицето си, това ще е половината ви победа. Направете всичко възможно, за да си подарите кратко пътуване през почивните дни.

Рак

Тази седмица ще бъде особено успешна за онези от вас, чиято работа е свързана с изкуството. Останалите представители на знака ще имат повече успехи ако включат повече творчество в подхода си. Не се притеснявайте, че това може да изглежда странно. Всъщност ви очаква признание и висока оценка за идеите ви. Чувство за хумор и оптимизмът също ще са ви незаменими помощници точно при решаването на най-сериозните въпроси. Опитайте се да търсите винаги иновативни решения. Друг акцент, на който трябва да наблегнете е атмосферата в семейството. Опитайте се да се отнесете спокойно към критиките, насочени към вас. Говорете по-малко и да слушайте повече. Това сега е правилната тактика. Ще дойде време и вие да изкажете своите доводи. Почивните дни посветете на процедури, свързани с красотата.

Лъв

Тази седмица ще е от запомнящите се в живота ви. Още в понеделник ще се потопите във водовъртеж от срещи и събития. Ще ви се струва, че работата няма край и няма да сте далеч от истината. Хубавото е, че ще може да „командвате парада“ и удоволствието от този факт, че намали тежестта на раменете ви. Все пак качеството и резултатите от работата ви ще зависят от вложените от вас сила, вдъхновение и дисциплина. Съвсем спокойно, най-вече към края на седмицата може да включите фантазията си, за да не се подадете на умората и да не премине тя в скука. Ако сте на ръководен пост може да разгледате възможността за наемането на нови служители.

Дева

Тази седмица акцентът ще върху личния ви живот. Каквото и да ви очаква в работата обърнете повече внимание на техните нужди и грижи. Още в средата на периода ще имате възможност да прекарате повече време с тях или поне да се повиши качеството на взаимните ви моменти заедно. Не бягайте от промените. Каквото и да се случва ще е само за по-добро. Периодът е добър за промени в имиджа и външния вид. Това може да си ви помогне в подобряване на стила ви на общуване, а съответно и на работа. В четвъртък не губете време в празни приказки, а действайте макар и на своя глава. Тогава няма как да се объркате. В петък е възможно да бъдете в центъра на конфликт, но не се притеснявайте – той ще бъде решен бързо. Събота и неделя поставете в центъра на вниманието си децата.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg