Седмичен любовен хороскоп на Алена: слушайте сърцето си и ще се обгърнете със щастие

май
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Седмичен любовен хороскоп  до 22 май.

ОВЕН
 Седмица изглежда много обещаваща за вас в романтично отношение. Това е период, в който да подсилите връзката си или да създадете нова такава. Ще сте изключително комуникативни и това ще ви направи още по-привлекателни за срещуположния пол.


ТЕЛЕЦ
 Романтиката ще се усети и при вас, особено по време на късните часове по средата на седмицата. Тогава ще намерите общ език с желания човек, в буквалния и в преносния смисъл на думите. Бъдете по-толерантни към решенията на другия и му давайте повече лична свобода, за да ви обича.


БЛИЗНАЦИ
 През тази седмица отделете повече внимание на личния си живот, защото човек има работа за вършене през целия си живот, но понякога заради нея, не успява да отдели достатъчно време за любовта, а дори и да я открие. Ето защо направете нужното и седмицата ви ще бъде наистина романтична.


РАК
 Емоционални личности като вас живеят всеки ден за любовта. Тя е във вас и начина ви на мислене към всички. Обичате да ви обичат и действително се случва, защото сте винаги готови да откликнете на чуждите нужди. Подхождате с чувство и загриженост, които се забелязват и оценяват.


ЛЪВ
 Пламенни и сърцати хора като вас ще се обградите с любов и през тази седмица. Вие се раздавате за всички, опитвате се да им помогнете и да сте им полезни, което събужда истинските им симпатии към вас. Ето защо и половинката ви обожава толкова много, като може да прояви и ревност на моменти, заради прекаленото внимание към вас.


ДЕВА
 Седмицата е подходяща за приятно развитие на романтичната ви любов, като трябва да бъдете резервирани към мнението на другите за вашата връзка. Слушайте сърцето си и ще сте сигурни, че няма да сгрешите. Отдайте се на удоволствията.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg