Зодии и характер - Рак

Зодии и характер

   Когато Слънцето попадне в този знак се формира съзнание, стремящо се към независимост и самосъхранение. Осъзнаването се постига с помощта на семейните връзки, патриотични изяви и поради стремежа към изучаване на корените и произхода.

     
       Когато Слънцето е в този знак, индивида ще търси сигурността на всяка цена. Поради стремежа да се изучават и разбират семейните, патриотичните и всички връзки, гарантиращи сигурност, е много вероятно да се реализират популярни проекти.
   Слънце в Рак допринася за популярността, но основното е, че се залага на инстинкта за самосъхранение. Каква по-голяма гаранция за сигурност, ако човек е известен и популярен?
   Когато Слънцето попадне в този знак, осъзнаването се постига посредством определящото значение на семейните дела, страната, дома и домашните, но също така и поради изключителната чувствителност и склонност да се усещат нуждите на другите.
   Много подходящи са сферите, в които се търси уют, където се задоволяват непосредствените нужди на хората, храненето, строителството, домакинството, обзавеждането, заниманията с деца, сигурността, историята, политиката и всичко, при което е от значение за емоционалния комфорт.
     
       Основната задача на индивида със Слънце в Рак е да постигне осъзнаване, посредством семейните дела и патриотичните каузи.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот