Зодии и характер - Лъв

Зодии и характер

  Когато Слънцето попадне в този знак се формира самосъзнание, стремящо се към външна изява на чувства, амбиции, таланти и могъщество. Осъзнаването се постига посредством изява на усещаните от индивида желания и импулси.

     
   Това е най-силната позиция за Слънцето, защото се гарантира, че индивида ще постигне осъзнаване за самия себе си, поради изявените от него таланти и качества. Предимството на това положение се дължи на възможността да бъдат изявявани потенциалите на индивида, без значение в коя зона са насочени интересите му.
   Стремежът да се управлява и налага, произтича от наличието на талант и затова по-често интересите са насочени в зоните, които са най-подходящи. Независимо колко далеч могат да стигнат и управлението и изявата си, индивидите със Слънце в Лъв, могат да успеят в области, при които е необходимо да се работи с желание. Идеални сфери за тях са всички, при които има публика, изява на талант, управление, доминиране, шоу и където изявите на индивида будят възхищение и одобрение. Заниманията с деца, изкуство, спорт и всяка публична дейност са подходяща зона за изява на талантите на индивиди с такова разположение на слънцето.
     
     Основната задача на индивида със Слънце в Лъв е да постигне осъзнаване, като изявява талантите и вътрешните си желания. Това е оптимална позиция за Слънцето защото има гаранция, че ако има талант, той ще бъде изявен. Достойнството, гордостта, суетата и благородството са характерни черти за тази позиция на Слънцето.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот