Зодии и характер - Дева

Зодии и характер

   Когато Слънцето попадне в Дева се формира съзнание подходящо за анализ с цел да се служи и да се постъпва ефикасно. При това положение на Слънцето, осъзнаването се постига в процесите на търсене на съвършенство и анализ на детайлите.

    
   Всички сфери, в които е необходимо да се изследват внимателно детайлите, да се прави анализ, да се служи на другите, да се търси оптимална организация и да се разчита на интелектуалния потенциал, улесняват осъзнаването.
   При това положение на Слънцето може да се счита, че е по-добре да се следват водачите, защото така се изследват по-внимателно процесите и събитията. Стремежът към съвършенство и ефикасност могат да се задоволят с рационални резултати, когато се изяви заложения потенциал за критика и самокритика.
   Когато Слънцето е в Дева най-оптимално е да се търси изява на вродената сръчност, прецизност и аналитичност. В стремежа си да се намери конкретен, рационален начин за ефикасност, индивидът може да постигне осъзнаване във всяка сфера, стига да не дава воля на емоциите и да се опитва да развие заложения в него прагматизъм.
     
     Много подходящи зони за изява на индивида при тази позиция са образованието, медицината, критиката, занаятите, секретарство, посредничеството, организация, библиотекарство, изследователската дейност, екология, диетология, хигиена, и природосъобразните методи за лечение. Основната задача на индивида със Слънце в Дева е да постигне осъзнаване като анализира и служи на другите.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот