Зодии и характер - Скорпион

Зодии и характер

   Когато Слънцето попадне в Скорпион се формира съзнание, подходящо за разрушаване на ненужните модели на поведение. Това е сложно положение за Слънцето, поради необходимостта от пречистване, достигане до най-дълбоките слоеве на съзнанието и отстраняване на старото.

        
   При това положение осъзнаване се постига в процесите на отстраняване на ненужното, старото и отживялото. Много сили са нужни на Скорпионите и често те ги притежават, защото тяхната роля е да достигнат до самите метафизични връзки на материята и духа и да създадат условия за новото и градивното.
   Сфери като данъци, стоматология, хирургия, психоанализа, рехабилитация, полиция, митници, специални служби, окултизъм, мафия, скулптура и изследователска ценност са много подходящи за изявата на потенциалите. Скорпион символизира тъмното и неясното и са необходими много сили за да се постигне яснота.
   При това разположение на Слънцето се постига осъзнаване в процесите на регенерация и възстановяване. Заниманията с крупни проекти, с изясняване на неясното, с управление на парите на другите, банковата дейност и разследването са идеални зони, в които Скорпионите могат да се изявят и наложат.
     
      Основната задача на Скорпионите е да постигнат осъзнаване посредством изясняване на тайните механизми и връзки, сексуалните връзки и изявяване на скритото, чрез оптимизирането му.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот