Зодии и характер - Стрелец

Зодии и характер

   Когато Слънцето попадне в Стрелец се формира съзнание, подходящо за разширяване на мирогледа и изпращане на духовни послания към света.

        
   При това разположение на Слънцето се постига осъзнаване в процесите на търсене на разширение, при занимания с философия, религия, при далечните пътувания, посредством висшето образование или спорта. В стремежа си да научават повече за другите и за света, се достига до изява на творческите таланти.
   За да се изявят заложените потенциали е необходимо да се разшири съзнанието, посредством изучаване на чужди езици и науки, философия и религия, едва тогава може да се търси утвърждаване.
   При това разположение на Слънцето е налице широк замах, космополитност, изключително чувство за хумор, спортен потенциал и късмет.
   Много подходящи зони за изява на заложените потенциали са международните представителства, правото, философията и религията, чуждите езици, церемониите, спорта, дипломацията и заниманията с недвижима собственост, издателската дейност и печатниците. В тези зони се създават оптимални условия за осъзнаване и индивида може лесно да се идентифицира.
     
      Основната задача на Стрелците е да постигнат осъзнаване посредством разширяване на мирогледа и да изпращат духовни послания, вдъхвайки оптимизъм.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот