Зодии и характер - Водолей

Зодии и характер

   Когато Слънцето попадне във Водолей се формира съзнание, стремящо се към неограничена свобода за себе си и за приятелите си.

     
      При това разположение на Слънцето се постига осъзнаване в процесите на търсене на свобода и независимост. В желанието да се избегнат съществуващите ограничения се създават възможности за търсене на новото и неизвестното, с цел да се постигне удобство за хората.
   Много подходящи сфери за осъзнаване са новите и модерни технологии, телевизия, политика, компютрите и интернет, инженерство, архитектура, астрология, авиация, всичко ново и прогресивно.
   Това разположение на Слънцето е сложно поради обстоятелствата, при които протича осъзнаването. Много често стресиращите фактори, разделите и неочакваните обрати са причина индивидът да се обърне към себе си и да се идентифицира. В стремежът си да постигне прекъсване на ограниченията е поставен пред неизвестното и така се създават условия за изява на неговата оригиналност.
   Трудността в осъзнаването произтича от необходимостта да бъдат приемани другите такива, каквито са без, да се търси подчинението им.
     
      Основната задача на Водолеите е да постигнат осъзнаване и независимост в провесите на премахване на ограниченията за тях и за другите, като следват стремежа си да направят живота на другите по удобен и ги приемат такива, каквито са.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот