Зодии и характер - Риби

Зодии и характер

    Когато Слънцето попадне в този знак се формира съзнание, желаещо на всяка цена да се откъсне от всичко, което го привързва и задържа. Посредством ограничения и страдания се унищожават ненужните обвързващи модели.

        
   При това разположение на Слънцето се постига осъзнаване при сливане с космическата хармония и нейния създател.
   Това е трудно разположение поради необходимостта от възприемане на индивида като неделима част от света и вселената. Съществува голяма опасност да се изпадне в объркване и заблуда и затова е необходимо да няма привързване и зависимост. Възможно е вместо да се търси космическата хармония да се попада в изкуствено създадени или симулирани действия.
   Всички зони свързани с естетиката, изкуството, вярата, интуицията, медицината, илюзиите, рекламата, киното, алкохола, петрола, морето и липсата на ограничения са подходящ и за изява на потенциалите.
   Поради огромния риск от това да се подчинява съзнанието на илюзиите е необходим прагматизъм или силна вяра.
     
      Основната задача на Рибите е да постигнат осъзнаване и освобождение като приемат разпадането на всичко, което ги привързва. Посредством пречки и ограничения те трябва да се насочат към духовен път и да го следват, търсейки универсалната любов.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот