Зодии и характер - Везни

Зодии и характер

   Когато Слънцето попадне във Везни се формира съзнание, подходящо за налагане на личните усещания за хармония и справедливост.

     
      При това положение на Слънцето осъзнаване се постига в процесите на търсене на хармония във връзките и партньорствата. Всички сфери, където е необходим баланс и красота, справедливост и мир са много подходящи за изява на тези индивиди.
    Като много удачни за осъзнаване са изкуството, модата, дизайна, архитектурата, финансите, козметиката, брака и всеки бизнес. Слънцето във везни дава възможност да се осъзнае ролята на партньора и поради това по-лесно се интегрират в днешния свят. Вродения стремеж към мир и баланс прави тези индивиди много подходящи за право, бизнес, финанси, политика и дипломация.
   При това положение на слънцето е необходим партньор, за да се достигне до осъзнаване и изява на вродените таланти. Партньорствата са с определящо значение и затова инициативите, които са споделени са с големи шансове за утвърждаване.
   Бракът е с определящо значение при това разположение на Слънцето, защото по естествен начин се възприема партньора.
     
      Основната задача на везни е да постигнат осъзнаване посредством партньорствата – емоционални и бизнес. Те трябва да наложат усещаната от хармония и красота.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот